Vrei să îți depui CV-ul la Lidl și ești curios să afli ce îți pot oferi? Află 5 beneficii pe care le ai dacă lucrezi la Lidl, ca să ai toate informațiile necesare pentru a lua decizia cea mai potrivită pentru tine.

  1. Salariul – printre primele lucruri la care ne uităm atunci când primim o ofertă de muncă, salariul trebuie să fie motivant și să corespundă cu responsabilitățile și drepturile de la locul de muncă. De exemplu, unul dintre cele mai mari beneficii pe care le oferă Lidl este salariul, care este printre cele mai mari din retail. Dacă ai aplicat pentru un post de lucrător comercial, venitul tău lunar mediu nu va fi mai mic de 3.500 de lei brut (2.180 de lei net), sumă ce include salariul și tichete de masă, bonusuri anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri. La acesta se adaugă și alte sporuri în funcție de specificul activității. Un alt avantaj major dacă lucrezi în magazinele sau depozitele Lidl este că în primii 4 ani de activitate, salariul îți va crește anual.
  2. Zile libere & plata orelor suplimentare – un alt beneficiu important este să lucrezi într-un loc care îți respectă timpul liber și care te plătește suplimentar pentru timpul petrecut în plus la serviciu. Dacă alegi să te implici în campania „Dă bucuria Lidl mai departe” și să îți depui CV-ul, trebuie să știi că Lidl este singurul retailer care oferă 2 zile libere de Paști și de Crăciun, dar și plata pentru fiecare minut lucrat peste program. În plus, de anul acesta, Lidl oferă un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale și a dublat sporul pentru orele lucrate în week-end. Mai mult, numărul de zile de concediu crește progresiv în primii ani de activitate.
  3. Bonusuri valorice la diferite ocazii – cu toții ne bucurăm când aprecierea de la locul de muncă este reprezentată și de bonusuri valorice. De aceea, pentru că munca angajaților din magazine și din depozite este considerată de către Lidl motorul companiei, retailerul oferă de anul acesta și un bonus aniversar, alături de bonusurile anuale de Paște și de Crăciun, precum și a tichetelor de masă, acordate tuturor angajaților companiei.
  4. Beneficii substanțiale, pe lângă venituri – pe lângă veniturile în bani, mai este un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când discuți cu un posibil angajator. Și anume, beneficiile care să îți asigure confortul necesar pentru a-ți îndeplini cerințele de la locul de muncă într-un mod cât mai eficient. De exemplu, Lidl oferă pentru toți angajații companiei o asigurare de viață, pe lângă cea privată. Și nu doar pentru tine, pentru că această asigurare le oferă și membrilor familiei tale acces la oferte foarte avantajoase la o gamă largă de servicii medicale. Astfel, aceștia au acces la cele mai bune clinici și spitale din țară și la diferite pachete medicale gratuite.
  5. Oportunități de dezvoltare – un aspect important de care trebuie să ții cont în legătură cu un angajator este dacă îți oferă posibilități de dezvoltare profesională și personală. Cursuri sau traininguri, ori programe dezvoltate aplicat pe nevoile angajaților sunt cele care le asigură dezvoltarea și progresul profesional. De exemplu, Lidl a dezvoltat planuri anuale de școlarizare pentru a asigura cunoașterea și aplicarea corectă a proceselor și principiilor Lidl în relația cu clientul. Noii angajați din magazine, de exemplu, au acces la o platformă de învățare online modernă, care urmarește două aspecte: facilitarea învățării proceselor și procedurilor Lidl din magazine și facilitarea accesului la informație pentru angajații care vor să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în vânzări.

Descoperă toate beneficiile pe care le oferă Lidl, implicându-te în campania „Dă bucuria Lidl mai departe” prin depunerea CV-ului pe cariere.lidl.ro.

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat