În rândul „liderilor” figurează anul acesta directorul FMI, Christine Lagarde, a cărei caracterizare a fost scrisă de președintele Rezervelor Federale Americane Janet Yellen. Categoria este completată de  șeful diplomației americane, John Kerry, cancelarul german, Angela Merkel, președintele francez, François Hollande, noul premier canadian, Justin Trudeau, sau cunoscuta politiciană Aung San Suu Kyi din Myanmar, al cărei portret este semnat chiar de președintele american, Barack Obama.

La această categorie apar și numele unor politicieni americani aflați în cursa pentru președinția americană, Donald Trump, Hillary Clinton, Bernie Sanders și Ted Cruz.

Categoria “simboluri” îl include pe Leonardo DiCaprio, actor și militant pentru mediu, a cărui caracterizare este semnată de secretarul de stat John Kerry. Aici este inclusă și cântăreața Adele, despre care a scris actrița Jennifer Lawrence.

Papa Francisc, care a fost caracterizat de vicepreședintele american Joe Biden, a fost inclus la categoria giganților. Joe Biden a vorbit în scurta sa caracterizare și despre vizita pe care Suveranul Pontif a efectuat-o în Statele Unite, când a fost primit la Casa Albă și a vorbit în fața Congresului.

Tot în categoria „giganților” se află și Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan, care au fost caracterizați de Bill și Melinda Gates.

Din rândul „artiștilor” fac parte în acest an actrița Charlize Theron, designerul chinez Guo Pei și actorul Mark Rylance, al cărui portret a fost semnat de regizorul Steven Spielberg. Tot la această cateogorie face parte și actrișa Priyanka Chopra, Miss World 2000, care a fost descrisă de Dwayne Johnson.

La caterogia „pionierilor” se află militanta indiană pentru mediu Sunita Narain și tânăra yazidită Nadia Murad, o femeie ce a scăpat din sclavia sexuală în care era ținută de membri ai grupării teroriste Statul Islamic și care a devenit o portavoce a comunității. Tot în această categorie a fost inclusă și Caitlyn Jenner, fostul campion olimpic la decatlon Bruce Jenner, care și-a schimbat identitatea sexuală.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă