Mergi direct la conținut »
Carmen Dan, reacție la clasarea dosarului privind microfonul găsit în casă: Mi s-a părut o anchetă serioasă
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Carmen Dan, reacție la clasarea dosarului privind microfonul găsit în casă: Mi s-a părut o anchetă serioasă

Carmen Dan, reacție la clasarea dosarului privind microfonul găsit în casă: Mi s-a părut o anchetă serioasă

Carmen Dan, reacție la clasarea dosarului privind microfonul găsit în casă: Mi s-a părut o anchetă serioasă, a spus ministrul de Interne.  Dosarul “microfonul de la Carmen Dan” a fost clasat, săptămâna trecută. Dispozitivul ar fi fost plasat chiar de cel chemat să verifice. 

De Valentina Postelnicu,

“Am văzut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă”, a spus Carmen Dan la Parlament.

Procurorii PICCJ au clasat cercetările în dosarul în care se verifica găsirea unui dispozitiv de ascultare în locuința de la RAPPS alocată ministrului de Interne, Carmen Dan, afirmă surse judiciare.

Concret, spun sursele citate, „fapta de violare de domiciliu nu există, cei doi intrând în locuința ministrului Carmen Dan, cu acceptul surorii ei„ iar un alt motiv al clasării ar fi acela că „că nu s-a găsit nici un microfon în priză, ci a fost plasat chiar de către cel chemat să îl descopere, microfonul nefiind nici funcțional”.

Întrebate care a fost explicația plauzibilă a celui care a făcut „descoperirea” și a indus-o practic în eroare pe Carmen Dan, ministrul Internelor, sursele Libertatea.ro au explicat că cel mai probabil persoana în cauză ar fi dorit câștigarea încrederii și bunăvoinței demnitarului.

Carmen Dan declara că a găsit un microfon ascuns în locuința ei, într-o priză. „Am găsit în locuința mea un dispozitiv care după prima verificare pare un dispozitiv de înregistrare audio într-una dintre camerele din apartamentul în care locuiesc. Fac precizarea că nu locuiesc într-o locuință a RAAPPS-ului”, a spus Carmen Dan.

Ministrul de Interne a spus atunci că a sesizat poliția în legătură cu acest caz și a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Ancheta este în continuare în desfășurare.

Citește și: VIDEO. Opțiunea pentru admiterea la liceu trebuie să fie realistă, bine gândită și facută după evaluarea corectă a șanselor

Close
Închide
  Close