Domnul președinte a avut o supărare și toată lumea a constatat lucrul acesta. Ceea ce vreau să va asigur este că premierul, dar și Guvernul – pentru că obiectivul nostru major este să punem în aplicare cu orice risc programul de guvernare – întotdeauna a avut deschidere și și-a dorit că între Guvern și Administrația prezidențială să existe o comunicare instituțională. Nu vorbim de oameni. Vorbim de instituții și nu cred că ar trebui să uităm. (…) Bineînțeles că doamna Dancilă nu ar trebui să își dea demisia„, a spus Carmen Dan, potrivit ziare.com.

Declarația a fos făcută sâmbătă, la finele unui control pe care ministrul l-a desfășurat pe litoral pentru vedea dacă forțele MAI sunt capabile să asigure ordinea publică în minivacanța de 1 Mai.

Klaus Iohannis: „Doamna Dăncilă a preferat să execute ordinele venite de la partid”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, 27 aprilie, la Palatul Cotroceni, că retrage încrederea acordată premierului Viorica Dăncilă și solicită public demisia acesteia, după ce ea refuzase să vină, la convocarea președintelui, la Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat ieri: „Doamna Dăncilă a preferat să execute ordinele venite de la partid (…) Având în vedere acestea, eu retrag încrederea acordată doamnei Dancilă (…) Pot să trag o concluzie, doamna Dancilă nu face față poziției de prim-ministru al României și transformă Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea, solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcția de prim-ministru al României„, a declarat șeful statului

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo în intervalul mai – iulie 2018. Cum va fi vremea la început de vară

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie