MENIU CAUTĂ

Carmen Serban isi doreste sa se faca ziarista

Distribuie

Cantareata Carmen Serban se gandeste la ziua de maine, asa ca s-a intors la scoala. Ea a absolvit un liceu tehnic din Oradea, iar acum este in febra Bacului.


Solista de muzica de petrecere Carmen Serban (36 de ani) a sustinut, in aceste zile, examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic ‘Traian Vuia’ din Oradea, unul din centrele de examinare din municipiu. Cantareata a absolvit in luna iunie Colegiul Tehnic ‘Mihai Viteazul’ din Oradea, forma de invatamant frecventa redusa, a carui eleva a fost doar in ultimul an de studiu. Vedeta a ales sa-si finalizeze studiile la Oradea pe motiv ca are multe rude in orasul de pe Crisul Repede, pe care le viziteaza foarte des.


A luat 10 la probele orale

Dupa ce a trecut cu brio de probele orale ale examenului, obtinand note de 10 atat la limba si literatura romana, cat si la engleza, Carmen asteapta acum rezultatele finale, pe care le va cunoaste abia maine. Chiar daca solista are in momentul de fata o cariera in plina ascensiune, ea nu intentioneaza sa se limiteze doar la studiile medii. ‘Nu stiu daca o sa cant pana la batranete, asa ca am vrut sa imi termin scoala. Planuiesc sa ma inscriu la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti, caci vreau sa ma fac ziarista’, ne-a spus Carmen.


 

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii