MENIU CAUTĂ

Casa actriței Joan Collins a fost cuprinsă de flăcări. A avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale

Distribuie

Actriţa britanică Joan Collins a trecut prin clipe de groază, după ce locuința ei situată în centrul Londrei a fost cuprinsă de flăcări. Aceasta a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Cauza incendiului este în curs de investigare.

Joan Collins, în vârstă de 85 de ani, le-a mulţumit pompierilor care au intervenit pentru stingerea incendiului ”terifiant” care a cuprins în weekend apartamentul său din Belgravia, în centrul Londrei, informează site-ul Metro.co.uk, citat de Agerpres.

Cunoscuta actriţă din saga „Dynasty”, a povestit că flăcările au cuprins sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16:30, locuinţa sa din centrul Londrei, iar zece pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. Joan a avut cuvinte de laudă pe Twitter atât pentru pompieri şi soţul său, Percy Gibson,  care a încercat să stingă flăcările cu un stingător portabil – ca un adevărat „erou”, după cum l-a descris vedeta -, cât şi pentru echipajul de la ambulanţă care i-a tratat după ce au inhalat fum.

Citește și

VIDEO/ Limba română s-a auzit la Vatican, de Florii! Cine este românul care a rostit una dintre rugăciunile slujbei oficiate de Papa Francisc

 

Citește mai multe despre Incendiu, locuinta și medici pe Libertatea.

Comentarii