Mergi direct la conținut »
Jurații X Factor încasează bani frumoși pe firmele lor. Delia învârte milioanele, Brenciu și Bănică, sutele de mii
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Jurații X Factor încasează bani frumoși pe firmele lor. Delia învârte milioanele, Brenciu și Bănică, sutele de mii

Jurații X Factor încasează bani frumoși pe firmele lor. Delia învârte milioanele, Brenciu și Bănică, sutele de mii

Firmele Deliei au realizat anul trecut de două ori mai mult profit decât cele ale lui Horia Brenciu și de mai bine de patru ori decât cea deținută de către Ștefan Bănică Jr, colegii ei de la masa juraților X-Factor (Antena 1). Libertatea vă prezintă cât câștigă Delia, Stefan Bănică Jr. și Horia Brenciu. (Vezi și ce venituri au jurații altor jurați plătiți să decidă viitoarele vedete ale României)

De Daniel Ionașcu,

Astfel, potrivit situațiilor fiscale depuse la Ministerul Finanțelor, Deliaevent SRL – companie deținută de către Delia Matache – a consemnat o cifră de afaceri de 4.629.590 lei și a scos un profit net 1.632.410 lei. Firma are 2 angajați.

Concomitent, Delia mai deține acțiuni și la alte două firme. Delmedia Events SRL a raportat afaceri de 56.852 lei în 2016 și un profit net de 44.414 cu numai un angajat.

O altă firmă, Stardelsound, nu are niciun angajat, potrivit site-ului Finanțelor, dar a raportat un rulaj de 219.226 și un profit net de 163.832 lei.


Citește și: Șoc în lumea muzicii: Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis în același mod, în ziua în care prietenul său rockerul Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani


În cazul lui Horia Brenciu, societatea HB Media Entertainment a consemnat afaceri totale de 4.017.246 și un profit net de 783.414 lei. Compania are 8 salariați.

O altă firmă, HB Media Production a avut venituri de 445.192 lei și un câștig net de 114.111 lei, totul cu un singur angajat.

În cazul lui Ștefan Bănică Jr., societatea Mabel Concert SRL a raportat afaceri totale de 2.430.087 lei și un profit net de 388.902 lei. Societatea are 2 salariați.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Învățăturile lui Velea: Dragostea se face-n minim 2 și șlapii se poartă cu șosete


 

Close
Închide
  Close