De Ciprian Iana,

Pentru părinți, dar nu numai, Moș Nicolae reprezintă ”o copie în miniatură” a lui Moș Crăciun, așa că în aceste zile iau cu asalt magazinele în căutarea unor cadouri care să fie bine primite pe cei mici.

Bugetul mediu pentru cadouri de Moș Nicolae

Conform Mednet, bugetul mediu al românilor pentru Moș Nicolae este de 355,38 de lei. Aceasta înregistrează o foarte ușoară creștere în comparație cu anul trecut (345,26 de lei).

Studiul realizat online, pe un eșantion reprezentativ la nivel național urban în perioada 28 noiembrie – 02 decembrie 2019, relevă și faptul că cadourile preferate rămân dulciurile (72,5%), urmate de jucării (44,2%) și de articole de îmbrăcăminte/încălțăminte (41,8%).

Care sunt cele mai populare cadouri de Moș Nicolae

De asemenea, se vor oferi și fructe, cosmetice/parfumuri sau cărți. Pe lângă acestea, au mai fost menționate articole de design, bijuterii și accesorii, cafea și accesorii pentru smartphone/tabletă.

Cei care nu au avut suficient timp să achiziționeze toate cadourile sau nu l-au găsit pe cel mai potrivit, vor oferi și bani (1,5%).

Cu toate că magazinul rămâne locul principal de achiziție pentru cadouri (86,6%), magazinele on-line atrag și ele o parte importantă dintre respondenți (45,2%), în timp ce un sfert dintre orășeni (25,7%) aleg și târgurile de Crăciun pentru acest tip de cumpărături.

Vezi și:

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX | Dumitru Buzatu, despre revocarea din funcție a lui Nicolae Bădălău: ”A avut nefericita inspirație să facă niște afirmații”

Care e cuvântul anului 2019. A fost propulsat de dezastrele naturale și crizele politice din ultimele 12 luni

Blat la meciul Poli Iași – FCSB? ”A fost ca pe vremea Cooperativei”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații