De Ana Hațeg,

Procurorii anticorupție din Suceava s-au autosesizat după că ce în mediul online a apărut înregistrarea care surprindea discuția dintre rudele fetei care a susținut examenul pentru permisul de conducere și instructorul care i-a cerut acesteia 400 de euro.

Înregistrarea care durează cinci minute conține o discuție despre suma care ar fi fost solicitată de instructorul pentru obținerea permisului. Tânara elevă spune că înainte de examen instructorul de la o școală de șoferi din Cajvana i-ar fi spus că trebuie să dea bani dacă vrea să obțină permisul, sugerându-i suma de 400 de euro.

Tânăra i-a confirmat instructorului că va plăti. La traseu a fost declarată admisă și după examen instructorul i-a cerut banii.

Când a fost confruntat de rudele tinerei, instructorul a încercat să ocolească subiectul spunând că astfel de lucruri nu se discută în locuri publice. Totuși, instructorul a recunoscut că i-a sugerat fetei să plătească și că ar fi vorbit despre asta cu polițistul examinator.

Văzând că este luat la întrebări de rudele fetei, instrctorul pare să renunțe la a mai cere bani și îi spune fetei: „Dacă vrei dai bani, dacă nu vrei nu dai”, scrie stirisuceava.net

„Am luat la cunoştinţă despre această situaţie şi rămâne să analizăm dacă din filmare rezultă elementele necesare pentru a ne sesiza cu privire la suspiciunea săvârşirii unei fapte de corupţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, Sarmiza Fetcu, citată de Mediafax

Citeşte şi:

Nouă persoane au fost arestate după cutremurul din Albania. Acuzații de omor și abuz de putere

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută