Mergi direct la conținut »
Cât te costă construcția unei case la marginea Bucureștiului

Dacă vrei să scapi de aglomerația din București și să te muți într-o casă nouă, dar nu ai găsit una pe gustul tău deși ai mers la numeroase vizionări, poate că este timpul să te gândești să îți construiești propria locuință de la zero.

O locație bună pentru a începe căutările pentru un teren este comuna Berceni, având în vedere că aceasta se află la doi pași de București, că ai la dispoziție transport în comun care te poate aduce în oraș și că de aici poți lua metroul pentru a te deplasa cât mai repede în orice parte a Capitalei.

În comuna Berceni prețurile terenurilor încep de la 12-13 euro/mp, dar pot ajunge și al 70 de euro/mp, în funcție de poziționarea loturilor.

Dacă te orientezi spre un teren cât mai ieftin îți poți ridica o casă cu o suprafață utilă de 120 de mp cu până în 55.000 de euro, în timp ce prețurile caselor de vânzare similare pot ajunge să depășească 100.000 de euro.

Cât investești în teren în comuna Berceni

Cel mai ieftin teren de vânzare în comuna Berceni costă 4.250 de euro și are o suprafață de 323 de mp. Acesta se află la 5 kilometri de București și dispune de drum de acces pietruit. Lotul, ideal dacă nu îți dorești o curte mare, poate fi cumpărat și în rate, potrivit anunțului publicat pe Imobiliare.ro.

Cu 6.500 găsești parcele de 535 de mp între comuna Berceni și Dobreni, într-o zonă de case noi. Acestea dispun de cadrastru și au curent tras în zonă. În plus, se află la 500 de metri de Lacul Berceni.

Lista terenurilor de vânzare în comuna Berceni

Dacă îți dorești o curte foarte spațioasă trebuie să scoți din buzunar o sumă pe măsură. Un teren cu o suprafață de 950 de mp se vinde, de exemplu, aici cu 20.000 de euro.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Cât te costă să îți construiești o casă

Să zicem că ai un buget limitat și nu vrei să cheltuiești foarte mulți bani pentru a-ți ridica o casă în comuna Berceni.

Alegi cel mai ieftin teren disponibil în zonă, de 323 de mp la prețul de 4.250 de euro. La prețul terenului se adaugă cel al proiectului locuinței, care pentru o casă de 120 de mp, costă cel puțin 800 de euro.

Cărămida este un material de construcție bun pentru că este rezistentă în timp. Pentru a ridica o casă la roșu din cărămidă ai nevoie de cel puțin 20.000 de euro.

La acest cost se adaugă cheltuielile pe tâmplărie, instalație electrică, de încălzire, izolație și racordare la apă, plus finisajele care ajung la circa 48.000 de euro.

Astfel, poți să îți construiești casa după propriul gust cu circa 53.000 de euro.

Trebuie să ai însă în vedere faptul că vei mai avea nevoie de câteva mii de euro pentru costrucția gardului și cea a vopsirii exteriorului casei.

Anunțuri imobiliare: case de vânzare în comuna Berceni

Close
Închide
  Close