Mergi direct la conținut »
Cătălin Drulă (USR): „Nu ne mănâncă sistemul, avem doza de pragmatism necesară”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cătălin Drulă (USR): „Nu ne mănâncă sistemul, avem doza de pragmatism necesară”

Cătălin Drulă (USR): „Nu ne mănâncă sistemul, avem doza de pragmatism necesară”

Deputatul USR Cătălin Drulă a declarat, pentru Libertatea, că în partid sunt oameni suficient de pragmatici încât să nu se lase absorbiți de sistemul politic actual, persoane care au realizări importante într-un mediu competitiv înainte să intre în politică. Drulă a mai spus că nu există nici riscul unei conduceri unipersonale prin faptul că baza partidului are mecanisme eficiente de control asupra conducerii.

De Adrian Ilie,

”Suntem oameni care am făcut niște lucruri pe unde am fost și nu suntem niște băieți, așa, idealiști care să fie puși în niște instituții. Păi pe ăștia îi mănâncă sistemul… Nu ne mănâncă sistemul că văd de doi ani PSD și ALDE în Parlament, unii au fost și în guvern 1o luni. Sunt alții care au lucrat în locuri în care te poate mânca un sistem, uneori chiar și în privat se poate întâmpla. Avem doza de pragmatism necesară să nu ne mănânce sistemul”, a spus Cătălin Drulă, cel care a coordonat campania electorală a Alianței USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

El a dat garanții că în USR este exclus ca o persoană sau un grup să ia deciziile în mod discreționar. ”Noi avem o democrație supersănătoasă în partid, dacă cineva o ia razna și o să se simtă împărat. E un control foarte bun al bazei față de conducere”, susține deputatul.

„Nu e o rușine să fii membru de partid”

Acesta consideră că succesul Alianței de la alegeri, mai ales în marile orașe, deschide calea pentru ca administrația locală să fie condusă de ”o parte sănătoasă a clasei politice.

Totodată, Drulă a invitat în partid pe cei care deja s-au realizat profesional și vor să schimbe modul în care se face politică în România.  ”Nu e nicio rușine să fii membru de partid (…) Politica a devenit de rușine când niște oameni au terfelit-o”, a mai spus Drulă.


Citește și:

Alianța USR-PLUS nu-l susține pe Nicușor Dan pentru primăria Capitalei. Cătălin Drulă: „A demisionat în ultima săptămână de campanie, vom susține un membru de partid”

Close
Închide
  Close