Mergi direct la conținut »
Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme la Ferma. Ce regim alimentar va urma pentru a ajunge la greutatea sa optimă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme la Ferma. Ce regim alimentar va urma pentru a ajunge la greutatea sa optimă

Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme la Ferma. Ce regim alimentar va urma pentru a ajunge la greutatea sa optimă

Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme, după două luni de stat la Ferma, iar acum urmează un regim alimentar, pentru a ajunge la greutatea sa optimă. În prezent, luptătorul are aceeași greutate pe care o avea în 2006, la debutul său în K1.

Surse din anturajul sportivului au declarat pentru revista VIVA! că, pentru a-și reveni, Moroșanu va adopta un regim alimentar bazat exclusiv pe proteine și carbohidrați, ca și în emisiunile trecute când a slăbit atât de mult, respectiv „Dansez pentru tine’ și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Ca și în dățile trecute, luptătorul K1 va avea nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a-și reveni la greutatea sa optimă, în jur de 110 kilograme.

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a sportivului.

Citește și

VIDEO/ Limba română s-a auzit la Vatican, de Florii! Cine este românul care a rostit una dintre rugăciunile slujbei oficiate de Papa Francisc

 

Close
Închide
  Close