MENIU CAUTĂ

Catalin Munteanu, gata pentru Espanyol

Distribuie

Cotidianul Mundo Deportivo a anuntat ca, ?daca tratativele cu Atletico Madrid nu vor cunoaste o intorsatura neasteptata, romanul va juca la Espanyol?.
Atletico l-a cumparat pe Munteanu de la Salamanca in urma cu un an, dar l-a lasat sa joace inca un sezon la echipa care ii mai are sub contract pe Stelea si Marinescu. Cum Atletico, gruparea condusa din umbra de controversatul Jesus Gil, nu a reusit sa acceada in ?Primera?, iar antrenorul Luis Aragones a spus ca nu are nevoie de roman, se parea ca ex-stelistul va ajunge la Albacete (D 2).
Pe fir a intrat insa Espanyol. Formatia catalana a insistat pentru transferul internationalului ?tricolor? si ieri a obtinut acceptul madrilenilor pentru un imprumut pe un sezon. Paco Flores, tehnicianul catalanilor, i-a oprit locul de titular pe banda stanga. ?E un fotbalist tehnic, cu mare pofta de gol?, l-a caracterizat acesta pe Munteanu.
?Cap de zmeu? astepta ieri semnalul procuratorului Becali. ?Sunt pe punct de plecare in Franta. Daca Espanyol obtine ?OK?-ul de la Atletico, imi fac bagajele si o apuc spre tara campioanei mondiale?, a spus Catalin. Espanyol se afla in aceste zile intr-un stagiu de pregatire in nordul Frantei. (Mihai Toma)

Comentarii