De Alina Guta,

„Nu cred că o să se ducă mai mult de 250-300.000 de euro. Asta înseamnă nimic pentru oraş, înseamnă cu adevărat ceva dacă te apuci să pui numai zambile”, a spus Sorin Oprescu, după comandamentul pentru curăţenia de primăvară, întrunit luni.

Edilul a declarat că vrea ca anul acesta să vină și în sprijinul asociațiilor de locatari.

„Mai mult decât serviciile publice, mă îndrept primăvara asta spre o colaborare pe care am mai avut-o, nu foarte susţinută, cu ONG-urile, prin care vreau să pun la dispoziţia asociaţiilor de bloc materiale de curăţenie şi, în principal, pentru verdele din jurul blocurilor. Pentru că nu pot să ajung cu operatorii de curăţenie în toate locurile, în toate cotloanele, să pot să pun pomi sau să pot să pun iarbă”, a mai spus Sorin Oprescu, potrivit Mediafax, precizând că îi va ajuta pe cei care „nu pot”, precizând că este vorba de materiale pentru văruirea scărilor blocurilor sau pentru repararea gărduleţelor din jurul zonelor verzi din faţa acestor imobile, iar acolo unde este necesar vor fi date chiar şi seminţe pentru iarbă.

Primarul general al Capitalei a cerut Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement să pregătească parcurile şi lacurile pentru 1 Mai. Sorin Oprescu i-a cerut reprezentantului Apa Nova să fie verificate cu prioritate gurile de canal, pentru a fi evitate eventuale inundaţii.

Edilul şef al Capitalei a vorbit şi despre începerea campaniei de dezinsecţie şi deratizare, precizând că în special în cazul ţânţarilor aceasta trebuie începută cu trei săptămâni înainte „să apară soarele, să se nască ţânţarul”.

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine