Mergi direct la conținut »
FOTO | Catedrala Mântuirii Neamului, de vânzare pe OLX

Un internaut a scos "la vânzare", pe site-ul de anunțuri, Catedrala Mântuirii Neamului. Oferta fictivă este însoțită și de un mesaj din partea unui utilizator care s-a semnat cu numele Patriarhului Daniel. 

„Ofer spre vânzare sau schimb catedrala pentru 500 km autostradă sau 5 spitale județene în România. Oferim slujbă de binecuvântare gratuită! Se oferă și personal calificat! Toate plățile efectuate în vederea efectuării proiectului! Cerem și oferim seriozitate”, se arată în mesajul semnat cu numele Patriarhului Daniel, „Daniel Ilie Ciobotea”.

Suma pe care o cere utilizatorul pentru catedrală este de 150.000.000 de euro, iar prețul este „negociabil”.

Catedrala Neamului a fost sfinţită duminică, după opt ani de lucrări, în prezenţa a zeci de mii de credincioşi, veniţi din toată ţara.

La eveniment au participat în jur de 40.000 de pelerini, iar sujba a fost oficiată de Preafericitul Daniel şi de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, alături de un sobor de 100 de preoţi.

Catedrala Mântuirii Neamului este construită în proporție de 95%. Cea mai mare biserică din România mai are mult până să fie finalizată. Până în acest moment s-au cheltuit 110 milioane de euro.

Foto pricipală: Libertatea / Vlad Chirea


FOTO&VIDEO/ Imagini de la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului


 

Close
Închide
  Close