De Mihai Niculescu,

Suma a fost avansată la Digisport de promotorul Eduard Irimia, în viitoarea confruntare dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu.

„Este un meci care îşi pun la bătaie până şi onoarea şi cel care va pierde va suferi mult. 100% nu e un meci care l-ai pierdut şi te mai baţi după două luni. La valoarea reală a acestui meci, la nivelul ăsta de popularitate, spun că ambii sportivi merită o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare, a spus Irimia.

Campionul MMA Marius Tiță și-a exprimat și el opinia cu privire la meciul greilor. „Să se bată între ei să vadă care e mai bun, care e mai bun să câştige. Daţi-i drumul la bătaie nu mai staţi. Şi o singură condiţie, să mă bat în gala voastră ca sunt mândru şi în rest hai să-i dăm drumul la bătaie” a spus luptătorul.

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei este însă nelămurit asupra șanselor fiecăruia de a câștiga meciul, pentru că ambii sunt luptători foarte buni.

„Dacă o luăm după palmares, atribute fizice, Ghiţă ar trebui să câştige, dar Moroşanu vine cu o inimă foarte mare, cu dorinţă de bătaie”, a spus şi Ionuţ Atodiresei.


Citește și: VIDEO | Imagini horror cu efectele drogului „crocodil”. E mai ieftin decât heroina, se poate face acasă, dar provoacă răni deosebit de grave