Mergi direct la conținut »
Câți bani vor primi Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu în meciul anului 2019
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Câți bani vor primi Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu în meciul anului 2019

Câți bani vor primi Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu în meciul anului 2019

Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu își vor disputa în 2019 titlul de cel mai bun luptător, după ce au acceptat provocarea la duel. Nu a fost însă stabilită data la care va avea loc competiția și nici galele în care vor evolua, pentru că cei doi participanți au dorințe diferite. Mai mult, fiecare dintre ei au alte meciuri și angajamente, așa că mult așteptata luptă nu ar avea șanse de dispută în prima parte a anului viitor. Până atunci însă au fost avansate și sumele pe care le-ar putea primi combatanții, sub forma unor burse: 50.000 de dolari de fiecare!

De Mihai Niculescu,

Suma a fost avansată la Digisport de promotorul Eduard Irimia, în viitoarea confruntare dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu.

„Este un meci care îşi pun la bătaie până şi onoarea şi cel care va pierde va suferi mult. 100% nu e un meci care l-ai pierdut şi te mai baţi după două luni. La valoarea reală a acestui meci, la nivelul ăsta de popularitate, spun că ambii sportivi merită o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare, a spus Irimia.

Campionul MMA Marius Tiță și-a exprimat și el opinia cu privire la meciul greilor. „Să se bată între ei să vadă care e mai bun, care e mai bun să câştige. Daţi-i drumul la bătaie nu mai staţi. Şi o singură condiţie, să mă bat în gala voastră ca sunt mândru şi în rest hai să-i dăm drumul la bătaie” a spus luptătorul.

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei este însă nelămurit asupra șanselor fiecăruia de a câștiga meciul, pentru că ambii sunt luptători foarte buni.

„Dacă o luăm după palmares, atribute fizice, Ghiţă ar trebui să câştige, dar Moroşanu vine cu o inimă foarte mare, cu dorinţă de bătaie”, a spus şi Ionuţ Atodiresei.


Citește și: VIDEO | Imagini horror cu efectele drogului „crocodil”. E mai ieftin decât heroina, se poate face acasă, dar provoacă răni deosebit de grave


 

Close
Închide
  Close