Mergi direct la conținut »
Caz emoționant! Un chinez s-a trezit după 12 ani din comă. Mama lui a stat lângă el zi și noapte
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Caz emoționant! Un chinez s-a trezit după 12 ani din comă. Mama lui a stat lângă el zi și noapte

Caz emoționant! Un chinez s-a trezit după 12 ani din comă. Mama lui a stat lângă el zi și noapte

Un bărbat chinez s-a trezit după 12 ani din comă, timp în care doar mama lui a fost alături de el, chiar dacă bătrâna nu avea ce să mănânce uneori.

Wang a fost implicat într-un accident rutier îngrozitor, în 2006, în estul Chinei. În toți acești ani, mama bărbatului, pe numele ei Wei (75 de ani), a stat zi și noapte alături de el și i-a alocat toate resursele financiare de care dispunea. Ba mai mult, bătrâna a făcut chiar și un împrumut pentru a-l îngriji așa cum trebuie, chiar dacă ea nu avea ce să mănânce, scrie Daily Mail.

Tatăl lui Wang a murit când acesta era adolescent, ea fiind nevoită să se ocupe singură de creșterea băiatului, scrie Daily Mail.

Wei se trezește în fiecare dimineață la ora 5. Își spală fiul, apoi îl hrănește și îi face un masaj special pentru ca musculatura sa să nu se atrofieze. Toate aceste lucruri, mama eroină le-a făcut timp de 12 ani.

„Am avut o perioadă în care nu aveam nici ce mânca, doar beam apă”, a declarat bătrâna. În prezent, femeia cântărește 30 de kilograme.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Actorul Eugen Cristea se îngrijește mai ceva ca o femeie, la 66 de ani! „Îmi place să mă răsfăț”


 

Close
Închide
  Close