Mergi direct la conținut »
Cazul dispariției misterioase a unei românce, în Italia. Anchetatorii au decis să închidă cazul, după 9 ani de căutări
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cazul dispariției misterioase a unei românce, în Italia. Anchetatorii au decis să închidă cazul, după 9 ani de căutări

Cazul dispariției misterioase a unei românce, în Italia. Anchetatorii au decis să închidă cazul, după 9 ani de căutări

Lucia Ciocoiu, o româncă în vârstă de 42 de ani, a dispărut în Italia, în urmă cu 9 ani. Familia ei, aflată în cea mai mare parte în peninsulă, a căutat-o neîncetat. Acum rudele au primit o veste dureroasă.

Anchetatorii au decis să închidă dosarul dispariției Luciei și au întrerupt investigațiile, scrie perugiatoday.it.

Familia femeii nu renunță, însă, la căutări și face un apel către toți cei care știu ceva despre acest caz să vorbească.

Lucia Ciocoiu, 42 de ani, lucra ca îngrijitoare în Italia, la Perugia. Pe data de 29 decembrie 2009, ea a fost văzută ultima dată.

Familia este convinsă că i s-a întâmplat ceva rău, pentru că Lucia nu ar fi plecat de acasă de bunăvoie, fiind extrem de atașată de familie. Mai mult, ea nu și-a luat de acasă nici măcar telefonul sau portofelul cu bani.

Fiica și surorile Luciei, aflate în Italia, sunt convinse că aceasta a fost răpită sau ucisă. De altfel, oamenii legii au deschis și un dosar de omor la un moment dat, dar în lipsă de probe, acesta a fost închis.

Pentru că testele ADN și numeroasele teste criminalistice nu au scos la lumină niciun indiciu, singura speranță a rudelor este ca cineva care știe ce s-a întâmplat cu lucia să vorbească.

”Vreau să știu ce s-a întâmplat cu mama mea, cine știe ceva, să vorbească!”, a spus, pentru presa italiană fiica dispărutei.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Lidia Buble așteaptă o surpriză de la Răzvan Simion, de ziua ei! Împlinește 25 de ani pe 9 iunie


FOTO: perugiatoday.it

Close
Închide
  Close