MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Ce a pățit o femeie care se numește ISIS

Distribuie

Isis Anchalee, o femeie inginer din San Francisco, a publicat pe Twitter un mesaj în care susţine că i-a fost închis contul de Facebook din cauza numelui său.

Pentru a reuși să deblocheze contul, femeia a trimis de trei ori ale paşaportului său. În cele din urmă, Isis Anchalee i-a convins pe reprezentanții Facebook că se numește astfel.

”Isis, ne cerem scuze. Nu ştiu cum s-a întâmplat acest lucru. Am raportat mai departe problema ta şi persoanele responsabile lucrează la soluţionarea ei”, i-a transmis un reprezentant Facebook femeii.

Prescurtarea ISIS vine de la ”Islamic State in Iraq and Syria”

Atentate la Paris

O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, vineri seară. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France. Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. De asemenea, mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 129 de persoane au murit și peste 200 sunt rănite, conform unui bilanț provizoriu. Doi români au murit în exploziile revendicate de ISIS.
Foto: Facebook

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Adriana Nedelea la FIX: Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2019
Comentarii