MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 15:20 , de Valentina Postelnicu

Ce avere are deputatul Gabriel Vlase, propus la șefia SIE: Nu are casă, dar are bijuterii de 25.000 de euro

Distribuie

Ce avere are deputatul Gabriel Vlase, propus la șefia SIE. Potrivit ultimei declarații de avere a deputatului PSD, Gabriel Vlase nu mai are nici casă, nici apartament, nici terenuri. Are în schimb bijuterii în valoare de 25.000 de euro. Parlamentatul PSD propus la șefia SIE a vânduri două case cu teren, în ultimii ani și un apartament.

Gabriel Vlase a vândut în 2008 un apartament, pe care a primit 70.000 de euro. Iar în 2014 a vândut o casă cu teren, pe care a primit 93.000 de euro. În 2016, acesta a mai vândut o csă și un teren, pentru care a câștigat 132.000 de euro.

Deputatul PSD are acțiuni la companiile SC Investica SA, SC Gabrio Business SRL și SC 1001 Net România, care se află în proces de dizolvare. La primele două firme, Vase are 49.678 de lei și 76.291 lei.

Soția acestuia, Raluca Vlase este șef serviciu la Complexul Muzeal Științele Naturii din Bacău, de unde a câștigat un venit de 22.182 de lei, în ultimul an fiscal.

Gabriel Vlase are 1813 luări de cuvânt, în 90 de ședințe, 18 propuneri legislative, din care două au ajuns legi. Gabriel Vlase a semnat o moțiune, împotriva colegului său, Sorin Grindeanu și a avut o singură interpelare la adresa Executivului.

Deputatul PSD Gabriel Vlase, nominalizat la șefia SIE de către președintele Iohannis. Șeful statului a trimis o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase. Silviu Predoiu a asigurat conducerea Serviciului începând cu 26 septembrie 2016, după ce Mihai-Răzvan Ungureanu și-a dat demisia din funcție.

Serviciul de Informații Externe a fost condus de Silviu Predoiu, adjunct al Directorului Serviciului de Informaţii Externe.

Citește și: REPORTAJ/ Viață de badantă în Italia. 'Dormeam în pat cu o bătrână care urla toată noaptea. Lipsa somnului, dorul de casă și singurătatea m-au terminat…'

Loading...
Comentarii