Mergi direct la conținut »
FOTO | Ce "clientă" a găsit un taximetrist din Craiova. "O fi venit Iulia Albu în oraș?"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Ce "clientă" a găsit un taximetrist din Craiova. "O fi venit Iulia Albu în oraș?"

FOTO | Ce „clientă” a găsit un taximetrist din Craiova. „O fi venit Iulia Albu în oraș?”

Un taximetrist din Craiova a avut o "clientă" aparte, iar imaginea a stârnit amuzamentul tuturor, dar și comentarii dintre cele mai sarcastice. 

Într-o postare de pe pagina de Facebook „Ești din Craiova dacă…” se arată că un taximetrist a avut „client” o găină. „Puicuța” și-a permis luxul să se plimbe cu taxiul, a notat presa locală

Craiovenii s-au întrecut în glume pe Facebook s-au întrecut în glume. „Singurele «puicuțe» pe care le agață taximetriștii atunci când le claxonează pe strada”, a scris un utilizator. Un altul a avut o dilemă: „A venit Iulia Albu în Craiova?”. 

Alt craiovean a găsit explicația pentru mirosul insuportabil din multe taxiuri. „Să nu ne mai mirăm că pute în taxiuri, păi dacă aștia le transformă în cotețe”, a spus acesta, revoltat.

Găina în taxi


Povestea omului de știință care a câștigat Premiul Nobel după ce a fost numit „nebun” pentru ideea sa. Descoperirea lui a ajutat mulți bolnavi de cancer

Close
Închide
  Close