Mergi direct la conținut »
Ce este PayU. Cum plătești online de Black Friday 2017
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ce este PayU. Cum plătești online de Black Friday 2017

Ce este PayU. Cum plătești online de Black Friday 2017

PayU, una dintre cele mai mari companii procesatoare de plăţi online cu cardul din România, estimează o creştere cu 55% a volumelor tranzacţionate de Black Friday 2017 faţă de anul trecut.

Ce trebuie să ştiţi dacă vreţi să faceţi cumpărături online de Black Friday 2017 este că, în funcţie de opţiunile oferite de site-ul pe care îl accesaţi în scopul achiziţionării, aveţi la dispoziţie mai multe modalităţi de plată: plata prin carte de credit/debit, PayU, transfer bancar sau ramburs (plata la livrare).

PayU România estimează o creştere cu 55% a volumelor tranzacţionate de Black Friday 2017 faţă de anul 2016. Reprezentanţii companiei se aşteaptă ca pe pe data de 17 noiembrie valoarea totală a tranzacţiilor online va ajunge la peste 175 milioane lei.

Lista magazinelor participante la Black Friday 2017. Unde găsești promoții

”Black Friday creşte în fiecare an. Nu este doar cel mai aşteptat eveniment de shopping al anului, ci şi momentul care defineşte cum va merge business-ul magazinelor online în anul ce urmează. Statisticile noastre arată că vârful vânzărilor de Black Friday este direct proporţional cu direcţia de creştere a vânzărilor comercianţilor pentru anul următor,” declară Marius Costin, Country Manager PayU România.

O echipă de peste 70 de persoane, atât de la birourile PayU din România, cât şi din Polonia va garanta suportul IT, monitorizarea platformei de plată, asigurarea serviciilor antifraudă de Black Friday 2017.

PayU România, liderul pieţei de plăţi online, a procesat în perioada aprilie 2016-martie 2017 tranzacţii online în valoare de peste 1,9 miliarde de lei, cu 61% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului fiscal anterior.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Retailerii din portofoliul PayU care vor participa la ediţia Black Friday de anul acesta sunt eMAG, FashionDays, PC Garage, Altex, Elefant, Flanco, Jysk, Kika, Vivre, F64, Carrefour, iStyle.

De altfel, eMAG a precizat în cadrul unei conferinţe de presă care sunt primele oferte de Black Friday 2017. De Vinerea Neagră 2017, eMAG va vinde şi abonamente Digi, bilete Electric Castle, antichităţi şi bilete Tarom.

Black Friday 2017 începe în majoritatea magazinelor din România în 17 noiembrie. Sunt magazine care vor avea reduceri şi în perioada 24-26 noiembrie, iar altele în intervalul 17 – 26 noiembrie.


Black Friday 2017 la eMag: 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane și plata în 60 de rate fără dobândă. Compania are la promoție și bilete de avion, autoturisme, aur și abonamente la Digi Mobil


 
 
Close
Închide
  Close