Tragedia a avut loc la intrarea în localitatea Aldeni, comuna Cernătești, când albinele unei stupine au devenit foarte agresive și au înțepat trei persoane, dintre care două au decedat, doi bărbați de 33 și 42 de ani, și o alta – în vârstă de 30 de ani, se află în șoc anafilactic. Din fericire, după intervenția medicilor, victima și-a revenit din șoc și a putut fi transportată la spital, în încercarea de a fi salvată.

Ei bine, cei trei au vrut să mute stupii ziua şi, din neatenţie, i-au răsturnat șu în acel moment, albinele au devenit agresive şi au atacat fulgerător. Mai mult, s-ar părea că unul dintre ei ar fi consumat alcool, fapt ce le înnebunește și mai mult pe albine.

„Nu şi-au dat seama că au desfăcut chingile de la maşină. Stupii au căzut din maşină, s-au spart”, a explicat , primarul comunei Cernătești, Petrică Mîrzea, pentru Digi 24.

Din cele trei victime, doar una a supraviețuit, iar anchetatorii vor sta de vorbă cu el, pentru a afla ce s-a întâmplat.

„Pe primul au reuşit să-l ducă la spital, dar în drum spre spital a murit. Pe cel de-al doilea, când am venit, l-am găsit decedat lângă maşină, cu mii de înţepături”, a mai spus edilul.

Cel de-al treilea bărbat a fost dus de urgenţă la spital, iar medicii au pus rapid diagnosticul: şoc anafilactic.