Lia Olguța Vasilescu, care a trecut prin transformări uluitoare de look de-a lungul anilor, este o politiciană română, membră a PSD, din decembrie 2007, când a părăsit Partidul România Mare.

Fostul ministru al Muncii a fost căsătorită cu Ovidiu Wlassopol, un fost jurnalist, timp de peste 10 ani. Din mariajul lor a rezultat un băiețel.

Despre divortul Olgutei Vasilescu de Ovidiu Wlassopol, care a avut un salariu fabulos cât timp a fost consilier la CNVM (Consiliul Naţional al Valorilor Mobiliare), s-a aflat în anul 2016, din declaratia de avere depusă de politiciană, atunci primar al Craiovei.

În declarația de avere depusă în vara lui 2016, Olguța Vasilescu a precizat că  fiul ei primeste lunar o pensie alimentară în valoare de 1.000 de lei.

La vremea respectivă, s-a zvonit că separarea celor doi ar fi fost una de fațadă, doar pentru a proteja averea familie, Lia Olguța Vasilescu fiind cercetată, în acel moment, de DNA.

După despărțirea de Olguța Vasilescu, Ovidiu Wlassopol n-a stat prea mult pe gânduri și și-a refăcut viața, potrivit stirilekanald.ro.

În prezent Ovidiu Wlassopol este prim-vicepreședinte la Autoritatea de Supraveghere Financiară. În declarația de venit a acestuia, din anul 2017, apărea și noua sa parteneră de viață, Andreea Wlassopol, angajată la aceeași instituție și specialistă în piețe reglementate.

Cei doi au împreună un băiețel, Nicolae Matei.

Foto: stirilekanald.ro


Citește și: EXCLUSIV/ Irina Columbeanu și-a cunoscut fratele vitreg. Anthony e fiul cel mic al lui Mister Pink


 

Urmărește-ne pe Google News