Mergi direct la conținut »
Ce a mâncat Petre Daea de ziua lui. „De ziua mea nu am avut tort din carne de oaie”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce a mâncat Petre Daea de ziua lui. „De ziua mea nu am avut tort din carne de oaie”

Ce a mâncat Petre Daea de ziua lui. „De ziua mea nu am avut tort din carne de oaie”

Ce a mâncat Petre Daea de ziua lui. Ca să laude carnea mioarelor, ministrul Agriculturii a dezvăluit că a mâncat pastramă, însă nu și tort din carne de oaie. Petre Daea a stârnit amuzamentul românilor în momentul lansării campaniei „Alege oaia” care se dovedește, însă, a fi cât se poate de serioasă.

Șeful Ministerului Agriculturii a mers, sâmbătă, în Piața Obor, unde fermierii au împărțit celor care făceau cumpărături sute de porții de tocăniță și pastramă de oaie, informează Digi24.ro.

Românii mănăncă, în medie, 2,6 kilograme de carne de oaie pe an. E prea puțin, crede ministrul Agriculturii, care a lansat oficial campania „Alege oaia”.

În Piața Obor din Capitală, femierii i-au îmbiat pe cei veniți la cumpături cu mâncături tradiționale care au la bază carne de oaie.

„Noi o mâncăm cu ceapă roșie, se poate topi și cu mămăliguță merge bine”, spune un producător.

„Potrivită! Acum depinde de buzunarul fiecăruia, de asta am trecut, să încerc cum este”, spune o femei din București.

Cu această ocazie, ministrul Petre Daea a spus, în glumă, că nu a avut tort din carne de oaie de ziua lui.

„Am petrecut frumos de ziua mea, cu colegii pe care eu îi prețuiesc. În jurul acestei zile ne-am strâns mâinile și ne-am privit în ochi cum trebuie să facă orice om. (…) Am mâncat pastramă de oaie de ziua mea, evident. Și tort am avut, sigur, nu era din carne de oaie”, a spus ministrul Agriculturii, pentru sursa citată.


Citește și VIDEO EXCLUSIV/ Nu ține nicio dietă, dar arată perfect. Andreea Bălan se schimbă de 10 ori într-o oră și dansează cu un costum de 5 kilograme!


 

Close
Închide
  Close