MENIU CAUTĂ
05 Mai. 2007 15:50

Ce masini de lux vor femeile

Distribuie

Femeile nu se mai multumesc sa conduca doar masini de clasa mica. Dornice sa iasa in evidenta, ele au decis sa faca pasul in lumea bolizilor de lux. Revista americana ‘Forbes’ a intocmit topul celor mai ravnite masini de catre femei. Confirmarea vine chiar din partea vedetelor din Romania.


Sunt fascinate de putere


Sexul frumos este fascinat in continuare de masini puternice, cu forme voluptuoase. E motivul pentru care pe primul loc al topului se afla modelul BMW Z4 roadster, al carui pret de catalog pleaca de la 39.700 de euro. ‘Femeile raspund formelor fluide, organice, ale coupe-ului, ele avand un ochi foarte atent la detalii’, motiveaza Imre Molnar, profesor la Colegiul Creativ din Detroit. Cel de-al doilea loc este detinut de Audi A3, unul dintre cele mai solicitate hatchback-uri din Romania ultimului an, cu un pret de baza de peste 19.000 euro. Podiumul este incheiat de Volvo S60 (27.000 euro), un model sedan sport din clasa medie, care ofera siguranta de cinci stele.


De aproape doi ani, Daniela Gyorfi conduce un Audi A3 negru, de 30.000 de euro, achizitionat in leasing


Dar de 80.000 de euro


Creatoarea de moda Maria Marinescu conduce un Range Rover sport, nou-nout, pe care l-a primit de ziua ei din partea proaspatului ei sot, Ion Ion Tiriac. Pasionata de motoare, Maria spune despre Range Rover ca este o masina stilata si comoda



Si Claudia de la Sexxy are un Audi A 3.’De cum am vazut-o, m-am indragostit de ea. E o masina potrivita pentru o femeie’


Anda Adam se mandreste cu „nervii” roadsterului BMW Z4


Anda Adam este posesoarea unui roadster BMW Z4 . ‘Mi se pare o masina cocheta, nervoasa, mai ales ca mie imi plac foarte mult masinile sport’, ne-a spus Anda Adam.


Top 10


1. BMW Z4 Roadster
2. Audi A3
3. Volvo S60
4. Volvo V70 si C70
5. Lincoln Zephyr/MKZ
6. Volvo S40
7. Audi A6
8. Range Rover Sport
9. Cadillac SRX
10. Lexus IS


 

Comentarii