Mergi direct la conținut »
Ce recompensă a primit timișoreanul care a găsit 95.000 de euro într-o comodă cumpărată pe internet
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ce recompensă a primit timișoreanul care a găsit 95.000 de euro într-o comodă cumpărată pe internet

Samuel Stănici a făcut un gest extraordinar de frumos. Timișoreanul în vârstă de 33 de ani a găsit 95.000 de euro ascunși într-o comodă pe care a cumpărat-o pe internet și i-a înapoiat.

De Dana Aramă,

 

Tată a patru copii, Samuel Stănici nu s-a gândit niciun moment să păstreze suma fabuloasă pe care a găsit-o ascunsă într-o casetă ascunsă în comoda pe care a cumpărat-o de pe internet.

„Ştiam că nu-s banii mei, nu m-am simţit nicio clipă legat de ei. Nici măcar o clipă nu m-am gândit că-s banii mei şi că m-am îmbogăţit peste noapte”, a spus Samuel Stănici.


A înapoiat banii fără să stea pe gânduri, iar gestul său a fost apreciat, fiind recompensat pe măsură.

Fostul proprietar al mobilei cumpărate de Samuel Stănici de pe internet a decis să-l răsplătească pe timişorean cu suma de 9.500 de euro, reprezentând 10% din suma totală.

„Eu consider că a fost şi o încercare şi o binecuvântare. La urma urmei şi persoana respectivă mi-a dat nişte bani (10% din sumă) şi a fost şi el mulţumit şi eu foarte mulţumit şi pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu că au decurs lucrurile bine”, a declarat Samuel Stănici pentru observator.tv.
FOTO: observator.tv.

Citește și: EXCLUSIV | Noua politică de bagaje WizzAir şi Ryanair, pe masa Comisiei Europene. Bruxelles-ul monitorizează inclusiv situaţia din România

Close
Închide
  Close