De Petre Dobrescu,

Zi crucială la Palatul Sandringham, una din reședințele familiei regale britanice, locul unde regina și-a convocat familia pentru rezolvarea crizei.

Ce se întâmplă în spatele ușilor închise

În presa din Regat se vorbește despre faptul că regina ar fi pregătită să încheie o “înțelegere generoasă” cu nepotul său, prințul Harry, pentru ca el și Meghan să revină asupra deciziei de a renunța la statutul lor de membri seniori ai familiei regale britanice.

Nimeni nu știe însă ce anume presupune această “înțelegere generoasă”, ce anume e dispusă regina să le ofere sau ce se negociază în spatele ușilor închise.

Ce e dat aproape ca sigur e statutul bizar în care a ajuns regina: cel de negociator între nepoții ei, William și Harry. Cei doi prinți ar fi certați, iar surse din apropierea familiei regale britanice susțin, conform dailymail.co.uk, că purtarea extrem de urâtă a lui William, al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, l-ar fi determinat pe Harry să ia decizia de a se retrage de la îndatoririle sale regale și de a pleca în America de Nord cu Meghan și cu fiul său, Archie, născut anul trecut în mai.

William și Harry au negat ieri, printr-un comunicat scurt, că ar fi certați.

Reuniunea de criză a familiei regale ar fi început, conform unor surse din palat, la ora 14.00.

Citeşte şi:

Cauza morții Cristinei Țopescu. Primele concluzii ale legiștilor

Nimeni nu s-a interesat până acum de trupul Cristinei Țopescu. Realizatoarea TV a murit în somn

Detalii șocante în cazul crimei de la spitalul din Piatra Neamț! Directoarea făcuse plângere la poliție împotriva soțului agresiv

Circulara nr. 20 | La 30 de ani de la Revoluție, Teodor Meleșcanu răspunde despre morții de la Timișoara tot după indicațiile primite în 1989!

Camera ascunsă | Imagini revoltătoare la Spitalul Floreasca. Se spală cu acelaşi mop şi înăuntru, la UPU, dar și în zonele unde se fumează. Reacția spitalului

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă