Mergi direct la conținut »
Ce semnificație are ținuta aleasă de Regina Marii Britanii la nunta prințului Harry cu Meghan Markle
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ce semnificație are ținuta aleasă de Regina Marii Britanii la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Ce semnificație are ținuta aleasă de Regina Marii Britanii la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a uimit, din nou, cu o ținută în culori vibrante la nunta nepotului său, prinţul Harry, cu actriţa Meghan Markle.

Suverana a ajuns la Capela St. George din Windsor însoțită de prinţul Philip, cu numai câteva minute înainte ca mireasa să fie condusă la altar. Pentru nunta nepotului ei preferat, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ales o rochie în nuanţe de verde, violet şi gri şi o haină lungă verde, create de Stewart Parvin, designerul ei preferat. Pălăria, în aceleași nuanțe ca restul ținutei, cu o floare mare purpurie, este semnată de Angela Kelly, designerul oficial al reginei. Ţinuta a fost accesorizată cu o broşă mare cu diamante (veche de 92 de ani), bijuterii din cristale și perle, mănuşi albe, pantofi marca Anello & Davide şi o geantă Launer, scrie Express.co.uk.

Înainte de marele eveniment, au existat multe speculații privind culoarea pentru care Regina Marii Britanii o va alege la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. În trecut, la nunta Prințului William cu Kate, Elisabeta a purtat o rochie galbenă, iar la cea a Prințului Charles cu Prințesa Diana a optat pentru o ținută de culoare albastră.

Citește mai departe pe unica.ro ce mesaj a vrut să transmită regina.

 

 

Close
Închide
  Close