Mergi direct la conținut »
Ce spunea Camilla Parker despre Meghan Markle înainte de căsătoria cu Prințul Harry: Este o rușine pentru familia regală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce spunea Camilla Parker despre Meghan Markle înainte de căsătoria cu Prințul Harry: Este o rușine pentru familia regală

Ce spunea Camilla Parker despre Meghan Markle înainte de căsătoria cu Prințul Harry: Este o rușine pentru familia regală

Camilla ducesă de Cornwall, actuala soție a prințului Charles, nu a fost de acord ca Prințul Harry să se căsătorească cu Meghan Markle, potrivit unei surse de la palat.

Deși acum Meghan Markle și Camilla par să se înțeleagă, apărând la evenimentele pe care le onorează împreună mereu zâmbitoare, lucrurile nu stau chiar așa de bine.

O sursă apropiată familiei regale a declarat, înainte de nunta Prințului Harry cu fosta actriță americană, că ducesa de Cornwall nu o place deloc pe Meghan, fiind deranjată de trecutul pe care îl are aceasta.

Într-un interviu pentru revista Globe, sursa a precizat că actuala soție a prințului Charles i-a declarat „razboi” lui Meghan care pe atunci era doar logodnica prințului Harry.

„Dacă eu eram regină, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o rușine pentru familia regală britanică”, ar fi spus Camilla, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Femeia care nu este cea mai iubită persoană din Marea Britanie, mulți britanici urând-o pentru ce i-a făcut prințesei Diana, ar mai fi spus că este deranjată de faptul că Meghan nu este de viță nobilă, nu este de origine britanică, a fost căsătorită și este și mai mare ca vârstă decât fiul prințului Charles.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.


EXCLUSIV/ Motivul pentru care Pepe și-a scos la vânzare barul din buricul Capitalei! ”Am alte planuri cu banii”


 

Close
Închide
  Close