Ce WC-uri ciudate!WC-urile normale sunt depasite. ‘Se poarta’ cele in forma de flori si mingi de fotbal, toaletele turnate in aur sau, chiar mai ciudat, cele in forma de lift, care ies, la propriu, din pamant. Nu e o gluma, acestea sunt cele mai ciudate WC-uri din lume, pe care le puteti admira si pe site-urile www.purpleslinky.com si www.urinal.net. Iata cateva dintre ele.

Cu pereti de sticla


Ce WC-uri ciudate!Daca incerci toaleta res-taurantului Felix din Hong Kong, vei avea parte de o priveliste panoramica a superbului oras, pentru ca peretii sunt facuti in intregime din sticla.

Crocodili & maicute


Ce WC-uri ciudate!Cea mai mare toaleta publica din lume, situata in Chongqing, China, se intinde pe o suprafata de 30.000 de metri patrati si are 1.000 de pisoare si closete. Cele mai ciudate sunt pisoarele in forma de calugarite si cele in forma de crocodili.


Turnat in aur


Ce WC-uri ciudate!Un bijutier din Hong Kong, China, a construit o toaleta realizata in intregime din aur. Adevarata opera de arta, aceasta contine un closet, un pisoar, o cada, o chiuveta si accesoriile aferente unei bai.

In forma de flori


Ce WC-uri ciudate!In unele localuri din San Francisco, California, pisoarele au forma de flori. Ele sunt la mare cautare in SUA si sunt create din portelan de artistul Clark Sorensen (foto jos). Pretul lor variaza intre 6.500 si 9.500 de dolari.


„Vedere” la pajiste


Ce WC-uri ciudate!In aeroportul Stockholm-Arlanda din Suedia, calatorii se pot ‘usura’ admirand florile si verdeata de pe o pajiste din aceasta tara.

Minge de fotbal


Ce WC-uri ciudate!Iubitorii fotbalului din Suwon, Coreea de Sud, se pot simti aproape de sportul lor favorit chiar si atunci cand merg la toaleta. Primarul localitatii, microbist inrait, a venit cu ideea de a construi in apropierea stadionului o toaleta publica in forma de minge de fotbal. Locatia a devenit deja un punct de atractie pentru turisti.


Toaleta-lift


Ce WC-uri ciudate!Toaleta lift se poate folosi doar noaptea si a impanzit strazile localitatii britanice Wiltshire. Realizat din otel inoxidabil, fiecare cilindru e prevazut cu cate trei closete si e ascuns in pamant pe timpul zilei. Se ridica la suprafata doar dupa lasarea serii, cand strazile sunt aproape pustii si nu incurca circulatia pietonilor.


Pipi la bar


Ce WC-uri ciudate!Situata in pasajul din apropierea Operei din Viena, Austria, toaleta-bar e prevazuta cu pisoare in forma de guri deschise. Utilizatorii sunt nevoiti sa achite o taxa de intrare de 75 de centi si se pot bucura si de o bautura.

După ce s-a spus că au divorțat, Reghe rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Alexa: "Nu mi-a plăcut..."
PARTENERI - GSP.RO
După ce s-a spus că au divorțat, Reghe rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Alexa: "Nu mi-a plăcut..."
Cum arată acum Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Cum își câștigă banii
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată acum Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Cum își câștigă banii
Horoscop 8 iulie 2020. Leii, cel mai probabil, vor ține în ei motivele de nemulțumire, dar nu e o alegere bună
HOROSCOP
Horoscop 8 iulie 2020. Leii, cel mai probabil, vor ține în ei motivele de nemulțumire, dar nu e o alegere bună