Mergi direct la conținut »
FOTO | Cea mai nouă armă dezvoltată de ruși face adversarul să orbească, să vomite și să aibă halucinații
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Cea mai nouă armă dezvoltată de ruși face adversarul să orbească, să vomite și să aibă halucinații

FOTO | Cea mai nouă armă dezvoltată de ruși face adversarul să orbească, să vomite și să aibă halucinații

Două nave de război au fost echipate de ruși cu noua armă care, în timpul testelor, a provocat voluntarilor o stare de dezorientare. Potrivit agenției de știri RIA Novosti, dispozitivul numit "Filin 5P-42" activează un fascicul asemănător luminilor stroboscopice care afectează vederea, provoacă amețeli, vomă și halucinații sau stări de confuzie. 

Tehnologia care a fost dezvoltată pentru a orbi și bloca adversarii a fost instalată pe navele de război Amiral Gorshkov și Admiral Kasatonov, informează compania de stat Roselectronika, cea care a făcut arma, potrivit newsweek.com.

Noua armă a rușilor,  „Filin 5P-42” (FOTO – captură YOUTUBE)

9News a dezvăluit că pe lângă faptul că arma afectează vederea, provoacă amețeli, vomă și halucinații, aceasta poate suprima tehnologia de vedere pe timp de noapte, sistemele de direcționare cu laser și rachetele antitanc până la o distanță de aproximativ trei mile.

FOTO Reprezentativă: HEPTA


Pericolul de pe Podul Grant. Gropile, bucățile de beton desprinse și parapeții de metal ruginiți au îngrozit șoferii, nu și autoritățile


 

Close
Închide
  Close