MENIU CAUTĂ

Cea mai numeroasă familie britanică a devenit și mai mare. S-a născut al 21-lea copil

Distribuie

Noel și Sue Radford din Morecambe, Lancashire, Marea Britanie, sunt fericiții părinți ai celui de-al 21-lea copil al familiei lor, o fetiță pe nume Bonnie Raye. Soții Radford și copiii lor sunt văzuți ca un model pentru felul în care reușesc să își administreze viața.

În 2016, se năștea copilul cu numărul 19, iar anul trecut pe pagina de Facebook a familiei era publicată o tablă pe care era anunțată venirea celui de-al 20-lea copil și o fotografie a unei ecografii. Acesta s-a născut în luna septembrie, iar Libertatea a scris despre acest eveniment și despre cum se descurcă cea mai numeroasă familie din Marea Britanie.

Acum, după doar 12 minute de travaliu, Sue (43 de ani) a adus pe lume ultimul lor copil, după cum susțin ei, potrivit The Sun.

„Am decis amândoi că nu mai vrem copii, Bonnie este ultimul”, a spus Sue.

” Unii oameni decid să se oprească după doi sau trei copii. Noi am reușit după 21″, a adăugat Noel, în vârstă de 46 de ani.

Bonnie Raye-copilul 21

Bonnie Raye, copilul cu nr. 21 al familiei Radford. (Foto – Mirror.co.uk

Ea a rămas prima dată însărcinată la doar 14 ani, iar cel de-al doilea copil, Sophie, s-a născut atunci cand Sue avea 17 ani, la scurt timp dupa ce s-a casatorit. A decis, la 14 ani, alături de iubitul ei de atunci, să păstreze copilul deoarece amândoi fuseseră dați spre adopție la naștere.

Acum, toți copiii lor sunt încântați să mai aibă o soră, care este cu trei decenii mai tânără decât Chris, cel mai mare frate, care are acum 29 de ani. În 2014, din nefericire, le-a murit un băiețel.

Cei doi sunt și bunici, prin Sophie, în vârstă de 24 de ani, care are trei copii. Ea crede, despre părinții săi, că – deși au promis că Bonnie e ultimul copil – nu se vor oprri aici: „Nu se vor opri la un număr ciudat”

Sue și soțul ei, Noel, trăiesc într-o casă victoriană în valoare de 240.000 de lire sterline pe care au cumpărat-o în urmă cu 11 ani și se mândresc cu faptul că nu au nici un credit și nici alte datorii. Ei își susțin familia cu banii câștigați din brutăria pe care o dețin și au refuzat să aplice pentru orice fel de ajutor social. Mai mult, ei spun că merg în câte o vacanță în fiecare an.

Noel a făcut vasectomie, după copilul numărul 9, dar mai târziu s-a răzgândit și a făcut vasovasostomie, procedura de reversibilitate a vasectomiei. Pentru a putea să-și ducă copiii la școală, Noel a cumpărat un minibus cu 9 locuri.

Familia Radford folosește zilnic 18 de cutii cu lapte, patru role de toaletă și trei cutii de cereale. Ei trebuie, de asemenea, să facă nouă încărcări la mașina de spălat și le ia trei ore, seara, pentru a face baie.

Familia Radford

Familia Radford


Citește și… Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița


 

Citește mai multe despre Copii pe Libertatea.

Comentarii