Mergi direct la conținut »
"Proprietar, caut chiriaș bogat". Apartamentul din București în care te muți cu 9.000 de euro pe lună
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > "Proprietar, caut chiriaș bogat". Apartamentul din București în care te muți cu 9.000 de euro pe lună

„Proprietar, caut chiriaș bogat”. Apartamentul din București în care te muți cu 9.000 de euro pe lună

Cea mai scumpă chirie din București este de 9.000 de euro/lună. Dacă ești dispus să cheltuiești atât de mulți bani doar pe chirie, atunci poți să locuiești într-un penthouse de lux cu 5 camere la 150 de metri Parcul Kiseleff.

Proprietatea pentru care se caută chiriaș se află într-un bloc nou, costruit cu 7 ani în urmă, și este extrem de spațioasă. Are o suprafață utilă de 228 de mp, deci echivalentul a circa patru apartamente cu 2 camere obișnuite.

Penthouse-ul este aranjat cu grijă la detalii. În living ai un șemineu și un loc pentru servit masa, bucătăria este utilată la standarde premium, iar finisajele sunt de lux. Parchetul folosit este, de exemplu, din lemn masiv, potrivit anunțului publicat pe Imobiliare.ro.

Galerie foto – cum arată penthouse-ul din Kiseleff

Cu 9.000 de euro pe lună ai la dispoziție un dormitor matrimonial cu dressing și baie proprie, trei dormitoare secundare, o terasă de peste 60 de mp desfășurată pe două dintre laturile apartamentului și încă o terasă de 16 mp pe care o poți accesa din două dintre dormitoare.

În chirie intră și trei  locuri de parcare în subteran și o boxă la subsolul imobilului.

 
 
Close
Închide