Mergi direct la conținut »
Cel mai căutat infractor din județul Neamț este... un chinez!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cel mai căutat infractor din județul Neamț este… un chinez!

Un chinez acuzat de proxenetism și trafic de minori este cel mai căutat infractor din județul Neamț, el figurând cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe lista ”Most Wanted” a Poliției Române.

De Georgiana Marcu,

Dacă va fi prins, cetățeanul chinez Liu Jianfeng (51 de ani), care are ultimul domiciliu cunoscut în Târgu Neamț, va ajunge direct la închisoare. El are de ispășit o pedeapsă pentru trafic de minori în formă continuată, pornografie infantilă prin sisteme informatice și trafic de persoane, după cum se precizează pe pagina de internet a Poliției Române.

Pe lista „most wanted“ a Poliției Române se mai regăsește un singur nemțean. Este vorba despre Ion Chiță, născut în Pipirig, de 53 de ani, care în anul 2000 a ucis un cioban aflat în transhumanță cu oile pe teritoriul județului Hunedoara. Pentru această faptă instanța l-a condamnat la 18 ani de închisoare, dar Poliția îl caută și acum.

Un alt nemțean este făcut ”celebru” de Interpol. Poliția internațională îl caută pe Zacharia Drucker, născut la data de 14 septembrie 1939, la Roman, pentru autoritățile judiciare din România, care l-au condamnat pentru înșelăciune și spălare de bani, scrie ziarulceahlaul.ro.

Close
Închide
  Close