MENIU CAUTĂ
01 Noi. 2017 13:56

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere de vânzare în București poate fi cumpărat la preț de garsonieră

Distribuie

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere de vânzare în București poate fi cumpărat cu un preț atât de mic încât abia îți permite să găsești o garsonieră în Capitală.

Apartamentul cu 3 camere se află într-un bloc vechi de 4 etaje din Ferentari și a fost renovat recent. Acesta este decomandat și are o suprafață utilă de 40 de mp.

Vezi aici imagini din interiorul celui mai ieftin apartament cu 3 camere de vânzare în București

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere de vânzare în București poate fi cumpărat cu tot cu o boxă la subsolul imobilului, iar pentru 4.000 de euro în plus direct mobilat.

Blocul în cadrul căruia se găsești acest apartament se află într-o zonă care oferă acces rapid la o serie de mijloace de transport în comun. Astfel, pentru a ajunge la stația de autobuz Vadul Nou nu trebuie să mergi mai mult de 100 de metri pe jos, iar pentru a ajunge la stația de tramvai Vâltoarei 4o0 de metri.

Citește și: Cum arată cel mai ieftin apartament cu 2 camere scos la vânzare în Berceni

Citește și: Cele mai ieftine garsoniere de închiriat în șase mari orașe ale țării. Unde te poți muta și cu 76 de euro pe lună

Acesta nu este însă singurul apartament cu 3 camere din București care se vinde cu un preț foarte mic. Alte șase apartamente similare pot fi cumpărate cu mai puțin de 35.000 de euro.

Astfel, al doilea cel mai ieftin apartament cu 3 camere din București se află în Pantelimon, în zona Baicului, și costă 28.000 de euro. Locuința, confort 3, are o suprafață utilă de 35 de mp și se găsește tot într-un bloc vechi cu 4 etaje. Mai multe detalii găsești aici

Un alt apartament cu 3 camere se vinde în Ferentari, pe strada Topologului, cu 29.000 de euro, preț care nu include TVA.

Cu 32.000 de euro poți cumpăra un apartament cu 3 camere în zona Giulești. Acesta este mai spațios, având o suprafață utilă de 56 de mp, și se află la parterul unui bloc nou cu 3 etaje. Vezi aici anunțul de vânzare 

Iar cu 34.950 de euro poți cumpăra deja un apartament cu 3 camere într-un bloc nou din Militari pentru care lucrările de construcție au fost finalizate anul trecut. Locuința se află la mansardă și are o suprafață utilă de 60 de mp. Apartamentul este dotat cu centrală proprie și cu aer condiționat. Află mai multe aici

Citește mai multe despre apartament, Ferentari și militari pe Libertatea.

Comentarii