Ca în fiecare an, magazinele se întrec în oferte de Black Friday 2017. Cei care își doresc să achiziționeze un produs ar trebui să studieze din timp piața, pentru a nu rata produsul mult dorit, dar și pentru a merge la țintă. Astfel, pot verifica lista magazinelor participante la Black Friday 2017 pentru a găsi cea mai bună ofertă. Nu ar strica să studieze încă de pe acum piața pentru a se asigura că beneficiază de cea mai bună ofertă.

Flanco, Altex, EvoMag, Emag, Cel.ro au anunțat deja ofertele pentru televizoarele LED. Vă prezentăm mai jos cele mai bune oferte pentru televizioare LED la reducere de Black Friday 2017.

Când vine vorba despre ofertele de la Altex,  cel mai ieftin astfel de televizor are un preț de 379,9 lei. Este vorba despre un televizor Televizor LED High Definition, 48cm, VORTEX LEDV-19CN06. Prețurile urcă însă în funcție de caracteristicile televizorului, implicit de diagonală, desigur.

Ofertele de la Flanco de Black Friday 2017 încep de la 399,99 lei pentru un televizor LED, Vision Touch A2001, 51 cm, HD. Acesta este redus cu 200 de lei, după cum anunță în magazinul pe site. Acesta este cel mai ieftin produs disponibil pe site-ul magazinului.

La EVOMag, cel mai ieftin televizor LED este 329 de lei, fiind redus cu aproximativ 49%, după cum anunță magazinul. Este vorba despre un televizor LED NEI 48 cm (19″) 19NE4000.

 

televizoare LED la reducere de Black Friday 2017

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

 

 

 

 

 

Același televizor pare să fie și cel mai ieftin pe site-ul Cel.ro. Mai precis, tot televizorul LED NEI cu diagnonala 48 cm.

Oferte pentru televizoare LED cu ocazia Black Friday 2017 sunt și pe site-ul Germanos. Acolo, pe lângă telefoanele mobile, se găsesc și televizoare, iar cel mai ieftin produs afișat costă 399,99 lei.

Pe site-ul eMAG, iata ofertele la televizoare LED pentru Black Friday 2017, însă cu siguranță mai este timp. Ziua Z este pe 17 noiembrie, zi în care magazinul va avea numeroase oferte.

Cum a apărut Black Friday în România

Black Friday a fost importat în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc a ajuns, în 2015, la 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Cei mai fideli clienţi ai BF sunt bărbaţii şi tinerii (între 24 şi 34 de ani).

Cum să nu-ți iei țeapă de Black Friday 2017

Verifică atent modul în care este afişată reducerea pe site sau pe eticheta produsului.

În cazul în care comanzi online, verifică, înainte de a trimite comanda, dacă preţul fiecărui produs din coşul de cumpărături este acelaşi cu preţul redus indicat atunci când ai ales produsul.

Deschide coletul în prezenţa curierului şi, în caz că acesta nu corespunde, trimite-l înapoi. Ai grijă să menţionezi pe documentele de transport motivul refuzului.

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse