Mergi direct la conținut »
Cele mai bune oferte de Black Friday. Unde găsiți cele mai ieftine telefoane și electocasnice
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cele mai bune oferte de Black Friday. Unde găsiți cele mai ieftine telefoane și electocasnice

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping din România, are loc astăzi, 16 noiembrie, cu promoții la telefoane, televizoare, electrocasnice, dar și anvelope, scutece sau mobilă. Libertatea vă arată care sunt cele mai bune prețuri.

De Daniel Ionașcu,

Daniel Ionașcu

În mod normal, evenimentul este programat în SUA pentru 23 noiembrie, dar în țara noastră este devansat pentru că retailerii vor să ajungă comenzile oamenilor până pe 1 decembrie, când sunt mai multe zile libere cu ocazia Zilei Naționale.

 Smartphone de la 99 de lei

Un telefon foarte ieftin la promoție este Nokia 1 dual sim, care costă doar 99 de lei la eMAG, față de 259,9 lei în mod normal.

O altă ofertă bună este smartphone-ul Samsung Galaxy S8. În varianta de 64 GB acesta costă 1.499 de lei, tot la eMAG. Prețul anterior era de 2.279 de lei.

La Altex, un preț bun îl are Huawei P Smart, care costă 799 de lei în varianta cu 32 GB pentru stocare.

 Televizoare pentru toate orice buzunare

La capitolul televizoare, eMAG are la ofertă televizorul Star-Light cu diagonala de 80 de centimetri și rezoluție 1366 x 768 de pixeli. Prețul de promoție este de 399,99 de lei, față de un preț normal de 599,99 de lei.

La Flanco, televizorul Samsung Q6FN, cu diagonala de 123 de centimetri, rezoluție 4K și tehnologie QLED pentru ecran, costă 3.299 de lei, reducerea fiind de 3.000 de lei.

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare
Recomandări

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare

 

La Media Galaxy, un televizor LG 43UK6400PLF, cu diagonală de 108 centimetri și rezoluție 4K, este 1.699 de lei.

 Aragaz

Concomitent, un aragaz Zanussi ZCG210N1WA costă de Black Friday 549 de lei la eMAG, preț redus de la 999 de lei.

La Altex, un aragaz MYRIA MY1802 cu patru ochiuri, se află la promoție cu 569 de lei, reducerea fiind de 280 de lei față de prețul standard.

De asemenea, la Flanco, un aragaz Indesit, cu grill și rotisor, costă acum 1.099 de lei, în scădere cu 300 de lei față de prețul anterior.

 Frigidere la preț redus

În fine, la categoria frigidere, o combină frigorifică Arctic cu o capacitate de 291 de litri și clasa energetică A+, este acum 599 de lei la eMAG, prețul fiind scăzut de la 899 de lei.

Altex are o combină frigorifică Gorenje, cu 353 de litri capacitate și aceeași clasă energetică A+, la 1.499 de lei, prețul fiind redus cu 420 de lei față de cel de bază.

Cum moare un om plimbat o noapte cu ambulanța, fără să aibă COVID-19. „Urletul te tăia, trecea prin tine”
Recomandări

Cum moare un om plimbat o noapte cu ambulanța, fără să aibă COVID-19. „Urletul te tăia, trecea prin tine”

 

Lanțul de supermarketuri Carrefour vinde, la rândul său, o combină frigorifică Candy CM 3352 W cu 5 ani garanție la 1.079 de lei, preț redus de la 1.299 de lei.

 Cine mai participă la promoții

Acestea nu sunt singurele magazine care participă la promoții. Pe lângă Altex, eMAG, Flanco sau Carrefour, mai sunt reduceri și la evoMAG.ro, Ideall.lro, F64.ro, Cel.ro, Fashion Days și multe altele.

De asemenea, gama de produse diferă la rândul ei, fiind vorba de milioane de produse, inclusiv haine, mobilă, anvelope, jucării sau produse de îngrijire personală

Close
Închide
  Close