MENIU CAUTĂ
30 Dec. 2017 19:29

Top 5 cele mai bune telefoane lansate în 2017

Distribuie

Principalii jucătorii de pe piața telefoanelor inteligente au lansat în 2017 modele noi, unele mai performante decât altele. Raportat la camerele foto, durata de viață a bateriei și performanța generală, iată un top al celor mai bune telefoane lansate în 2017, realizat de Business Insider.

Locul cinci: OnePlus 5. Deși acestui telefon îi lipsesc unele caracteristici premium cum ar fi încărcarea fără fir și scanarea irisului, faptul că prețul său este la aproape jumătate față de un iPhone îl transformă într-o afacere foarte bună.

Locul patru: The Essential Phone. Acest telefon realizat de Essential, companie condusă de creatorul de Android, Andy Rubin. Are un cadru din titan pentru a-l proteja împotriva șocurilor și doi conectori magnetici pe spate pentru a putea fi adăugate accesorii el. Și prețul acestui telefon este unul accesibil raportat la mărcile foarte cunoscute.

Locul trei: Samsung Galaxy Note 8. Note 8 este cel mai bun smartphone disponibil pe piață. „Ecranul infinit” acoperă aproape întreaga față, hardware-ul este unul de top și plin de noi caracteristici. Mai mult, are și scaner de iris, care permite deblocarea telefonului cu ajutorul ochiului. Totuși, versiunea de Android folosită de Samsung mai are nevoie de îmbunătățiri.

Samsung Galaxy Note 8: preț, specificații, precomenzi: Phabletul de top al celor de la Samsung va fi lansat în data de 23 august

Locul doi: Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Spre deosebire de S8, Pixel rulează Android „pur”. Înseamnă că sistemul de operare este foarte ușor de utilizat. Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu există programe de bloatware: aplicații inutile preinstalate de producător sau furnizor. De asemenea, dispune de unul dintre cele mai bune aparate de fotografiat de pe un smartphone aflat pe piață.

Locul întâi: iPhone X, 8, și 8 Plus. Apple a adus unele îmbunătățiri hardware noi, iar cele trei telefoane lansate anul acesta au aproape aceleași componente interne. Un plus este faptul că noul ecran de sticlă permite încărcarea fără fir, iar fața lui iPhone X rivalizează, în sfârșit, cu cea a Samsungului.

Sursa foto: HEPTA


Citește și: Divorțurile anului 2017! Andreea Marin a dat tonul!


 

Citește mai multe despre Samsung și telefoane pe Libertatea.

Comentarii