11 Mar. 2017 17:40

Cele mai frumoase animale s-au reunit la târgul de la Romexpo

Distribuie

Cele mai frumoase animale fac paradă, în acest weekend, la cel mai mare târg de animale din Capitală. Fie că sunt din rase pitice, fie că sunt dintre cei mai mari, cu părul scurt sau super lățoși, cățeii au atras atenția în mod special adulților, dar mai ales copiilor. Însă nici frumoasele feline nu s-au lăsat mai prejos.

Ca în fiecare an, Romexpo găzduiește și primăvara aceasta unul dintre cele mai impresionante târguri de animale. Peste 4.000 de exemplare de câine, pisici, iepuri, păsări și animale mici de rasă pot fi admirate, în toată splendoarea, fie la concursurile puse la cale de organizatori, fie în cuștile uriașe în care au tras un pui de somn între două competiții, fie în timp ce se antrenau în spațiile special amenajate.

cele mai frunmoase animale s-au reunit la târgul de la Romexpo

Printre cele mai admirate rase de câini prezenți la târg se numără Ciobănescul mioritic și caucazian, Buldogul englez și cel francez, Australian Silky Terrier, Boston Terrier sau Schnauzer pitic. Deliciul expoziției pentru pisici îl fac însă două frumoase exemplare din rasa Main Coon, Stefany, în vârstă de 2 ani, și Athos de 3 ani, care seamănă mai degrabă cu niște râși și nu cu micuțele pisicuțe pe care le știm cu toții. De asemenea, Batman – un motan din rasa Bengaleză (pisica Leopard) a fost extrem de admirat de către vizitatori.

Pentru cei care nu au ajuns încă la târgul de animale, ori nu au știut că acesta are loc în acest weekend, avem o veste bună. Expoziția este este deschisă și astăzi. Prețul unui bilet este de 10 lei de persoană, iar persoanele cu dizabilități, copiii sub 7 ani și persoanele instituționalizate au accesul gratuit. Accesul pietonal se oate face pe la  porțile A, B, C si D, iar auto pe la portile B, C și D.

 

Foto: Dumitru Angelescu

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii