MENIU CAUTĂ
27 Noi. 2017 15:58

Cât costă cele mai ieftine case de vânzare din localitățile aflate în vestul Bucureștiului

Distribuie

Dacă vrei să cumperi o casă la marginea Bucureștiului și nu ești hotărât care ar fi cea mai bună opțiune pentru tine, îți poți începe căutările în zona de vest a Capitalei unde găsești case de vânzare la prețuri care rivalizează cu cele din localitățile aflate în sud, acestea din urmă fiind unele dintre cele mai accesibile de pe piață.

Localități precum Ciorogârla, Chitila sau Dragomirești-Vale oferă numeroase opțiuni, inclusiv de locuințe „la roșu” pe care le poți cumpăra ieftin și apoi personaliza în funcție de preferințele proprii.

Cea mai ieftină casă pe care o poți cumpăra în Ciorogârla costă, de exemplu, 56.000 de euro, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Este vorba despre o locuință cu 3 camere, la roșu, aflată pe un teren de 250 de mp. Aceasta este dotată cu centrală proprie și are o suprafață utilă de 85 de mp. Vezi AICI anunțul de vânzare

Dacă vrei casă cu etaj în Ciorogârla trebuie să scoți din buzunar cel puțin 69.000 de euro. O astfel de vilă, aflată la 15 minute de stația de metrou Preciziei, a fost scoasă recent la vânzare de către proprietari.

Casă de vânzare în Ciorogârla

Locuința are 3 camere și va fi predată la cheie, cu finisaje la alegerea noilor proprietari. Află AICI mai multe detalii

Poți cumpăra o casă în Tărtășești cu 40.000 de euro, dacă vrei ca interiorul să fie doar tencuit, în curs de amenajare.

Casă de vânzare în Tătărești

Vila tip duplex se află la 15 kilometri de București. Prețul crește la 75.000 de euro pentru a o cumpăra la cheie, cu toate utilitățile. Galerie foto completă AICI

În Chitila prețurile scad dacă alegi să cumperi o proprietate aflată în apropiere de ieșirea spre Târgoviște din localitate.

În zona centrală, cea mai ieftină casă de vânzare costă 75.000 de euro, dar este veche din 1986. O casă nouă în centru costă 99.900 de euro.

Casă de vânzare în vestul Bucureștiului

Vila cu 4 camere, pentru care lucrările de construcție au fost finalizate pe parcursul anului 2017, se vinde nemobilată, dar dotată cu centrală proprie. Dacă alegi această proprietate vei avea la dispoziție și o curte amenajată cu gazon. Mai multe imagini AICI

Cea mai ieftină casă de vânzare în Dragomirești-Vale poate fi cumpărată cu 76.500 de euro.

Locuința, cu 4 camere și o suprafață utilă de 150 de mp, este dotată cu centrală termică. Mai multe detalii AICI

Citește mai multe despre balotesti, casa, Chitila și Ciorogârla pe Libertatea.

Comentarii