Mergi direct la conținut »
VIDEO | Acestea sunt cele mai tari reclame de la Super Bowl 2018
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Acestea sunt cele mai tari reclame de la Super Bowl 2018

Pe lângă spectacolul sportului, unul dintre motivele pentru care Super Bowl atrage milioane de fani anual în fața televizoarelor este și calitatea reclamelor din timpul pauzei.

Marile branduri au creeat practic o competiție an de an pentru a oferi telespectatorilor cele mai spectaculoase reclame. Astfel, în timpul pauzei publicitare a cunoscutului eveniment sportiv american, s-au rulat reclame de la filme precum Doritos, Mountain Dew, Amazon, Tide, Duracel, Budweiser, M&M’s, Pringles, NFL, dar și Amazon.

Reclamele au, în medie, câte o durată de aproximativ un minut, dar timpul unui spot publicitar poate varia de la câteva secunde până la un minut și treizeci de secunde. De obicei, în reclamele difuzate în timpul Super Bowl joacă marile vedete – cântăreți, actori sau celebrități americane. De exemplu, reclama de la Doritos și Mountain Dew de anul acesta i-a pus față în față pe Morgan Freeman și Peter Dinklage (actorul care îl interpretează pe Tyrion Lannister în iubitul serial Game of Thrones).

Super Bolw, finala Ligii Naționale de Fotbal American (NFL), este unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive. Anul acesta meciul s-a desfășurat între Philadelphia Eagles și New England Patriots, câștigat de Philadelphia Eagles cu 41 la 33.

Clipurile video cu cele mai tari reclame de la Super Bowl 2018 pot fi văzute mai jos.

Toyota

Amazon

Duracell

Vizitează Australia

Tide

Doritos & Mountain Dew

Budweiser

M&M’s

Pringles

NFL


Descoperire șocantă: Legătura directă dintre plastic și scăderea fertilității la bărbați

Close
Închide
  Close