Mergi direct la conținut »
CENTENAR SOLIDAR / Primarul din Necșești, cea mai săracă comună din România: Sper să spulberăm și mitul acesta
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > CENTENAR SOLIDAR / Primarul din Necșești, cea mai săracă comună din România: Sper să spulberăm și mitul acesta

CENTENAR SOLIDAR / Primarul din Necșești, cea mai săracă comună din România: Sper să spulberăm și mitul acesta

100 de ani de România este sărbătoarea tuturor românilor, chiar și a celor mai săraci dintre români. La 100 de Kilometri de București, la Necșești de Teleorman este Polul Sărăciei. Realizatoarea campaniei Libertatea „Centenar Solidar”, Maria Andrieș, transmite LIVE de Ziua României din Necșești.

Primarul din Necșești, Ilie Marian Bănăseanu, a transmis un mesaj pentru toți românii cu ocazia Zilei Naționale a României.

În legătură cu faptul că Necșești se află în topul celor mai sărace localități din țară, edilul a declarat: „Într-adevăr suntem pe o poziție codașă și sper să din tot sufletul să spulberăm mitul acesta. Pentru că eu nu cred în el”, a spus Ilie Marian Bănăseanu.


CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți de soartă s-au cunoscut la un centru pentru persoane cu dizabilități și au devenit prieteni pe vecie


 

Close
Închide
  Close