Mergi direct la conținut »
Cetățean albanez, urmărit internaţional pentru trafic de droguri, reţinut în Brăila
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cetățean albanez, urmărit internaţional pentru trafic de droguri, reţinut în Brăila

Cetățean albanez, urmărit internaţional pentru trafic de droguri, reţinut în Brăila

Un cetăţean albanez de 33 de ani, urmărit naţional şi internaţional pentru trafic de droguri de mare risc, a fost prins şi reţinut astăzi, pentru 24 de ore, în urma hotărârii luate de Curtea de Apel Galaţi, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila.

De Dragoș Tănase,

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul Teritorial Brăila, l-au depistat şi încarcerat pe bărbatul pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

Autorităţile italiene au emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Tot astăzi, patru minori și un adult, acuzați de tâlhărie, au fost reținuți la Galați.

FOTO: Arhivă


Citește și:

VIDEO | Scenă incredibilă pe un bulevard din Brăila! Un cuplu a renunțat la inhibiții într-o zonă intens circulată

Close
Închide
  Close