Mergi direct la conținut »

De Remus Vlad, Mihai Oprea,

Dinu Patriciu şi-a petrecut ultimii ani din viaţă departe de plaiurile mioritice. Milionarul român a preferat să stea la distanţă de scandalurile din ţară, ultimul fiind cel legat de divorţul de soţia sa, Dana. Printre persoanele care i-au fost alături mai tot timpul, chiar şi în perioada când a fost în spital pentru transplantul de ficat, s-a aflat chinezoaica Melanie Chen.
Apropiaţii lui Patriciu au mărturisit la acea vreme că femeia a preluat o mare parte din afacerile milionarului. Deşi, practic, i-a administrat, în ultimii ani, averea, Melanie Chen a evitat să vină la înmormântarea magnatului, ce a avut loc sâmbătă, în Cimitirul Bellu din Capitală.

Parastas la restaurantul fiicei

Chiar dacă nu a făcut acest pas, probabil pentru a nu da curs unor speculaţii cu privire la relaţia pe care a avut-o cu Dinu Patriciu, chinezoaica a trimis două femei, compatrioate de-ale sale, pentru a-i aduce un ultim omagiu omului de afaceri.
După slujbă, rudele şi prietenii apropiaţi lui Dinu Patriciu au mers la parastas, care a avut loc la un local luxos din cartierul bucureştean Floreasca, restaurant ce-i aparţine uneia dintre fiicele omului de afaceri. Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, într-un spital din Londra, Anglia, pe 19 august

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close