Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO/ Cicică din Solonț, mai aproape de un BMW adevărat. Crește toată vara curci pe muzică oltenească

VIDEO/ Cicică din Solonț, mai aproape de un BMW adevărat. Crește toată vara curci pe muzică oltenească

Cicică din Solonț crește orătănii toată vara pe muzică oltenească și toamna le vinde, din dorința de a strânge bani pentru a-și împlini visul: acela de a avea un BMW. Bărbatul a devenit vedetă pe internet după ce a povestit, pentru Libertatea, cum și-a tunat mașina pentru a o transforma în BMW. Acum fanii lui vor să îl ajute cu bani.  Toate ca într-o zi, Cicică să conducă un BMW pe ulițele satului, unde acum, pe timp de vară, își conduce, cu muzica la maximum din casetofon, turma de gâște și rațe.

De Andreea Archip,

70 de curci, 50 de gâște, 100 de rațe, 60 de bibilici și Cicică, cel care le conduce pe câmpuri cu verdeață o vară întreagă ca să le facă mari. La toamnă, le scoate la vânzare, dolofane și sănătoase. „Bio, tot e bio la mine. Am mulți prieteni care vin să cumpere tocmai fiindcă eu le cresc numai cu bio, nu sunt ca alea umflate de la magazin. Și le-am filmat cum le duc cu muzică, le place muzica. Mi-e mai ușor și mie că nu mă plictisesc dacă am muzică și le place și lor. Cresc sănătos. Ascultăm numai muzică oltenească, eu sunt moldovean, dar îmi place numai muzica oltenească”, spune bărbatul.

Timpul frumos, copacii înfloriți și curtea verde parcă îl fac și mai energic pe bărbatul din Solonț, ajuns vedetă peste noapte. Este plin de entuziasm. Toată ziua umblă după orătănii, pe toate le plimbă pe rând pe gârlă, nu le amestecă fiindcă sunt prea multe și nu poate avea grijă de ele cum trebuie. „Întâi merg cu bobocii de gâscă, stau cu ei două-trei ore, apoi vin acasă și iau curcile și tot așa…”, mai spune bărbatul.

Cicică din Solonț: „Orice pe lumea asta știu să fac!”

Nu a renunțat la munca sa de tuning auto și ideile curg pe bandă. Până și ATV-ul pe care îl are, pe care a pus un lighean, peste care a pus un girofar și pe care l-a vopsit frumos cu roșu și albastru, a primit sigla BMW. A căpătat și gustul filmărilor, așa că din când în când filmează el din activitățile pe care le are: cum plimbă gâștele pe muzică sau cum transformă niște bidoane de plastic în veioze sau cum lipește rumegușul pe icoanele cu Arsenie Boca. „Ia uite bobocii! Ia uite bobocii!”, spune bărbatul și își filmează turma de orătănii albe coală de hârtie.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Cicică vrea să știe toată lumea că se pricepe la de toate: „Orice fac, și electronica și mecanică, orice pe lumea asta știu să fac!”

De când a apărut în Libertatea, Cicică a ajuns la 5 mii de prieteni pe Facebook și îi vin mesaje din toate colțurile lumii: „Mi-au scris și negri, mulți mulți, din toate colțurile lumii. Nici nu înțeleg ce zic. Le fac cu mâna, îmi fac și ei și atât. Că nu înțeleg ce vor”.

Cicică, adică Neculai Gâlcă, din satul Solonț, Bacău, și-a făcut un cont în bancă. Primul lui cont. Pentru că l-a sfătuit cineva că în felul ăsta oamenii îi vor dona banii necesari să își cumpere BMW-ul pe care îl visează, dar pe care nu și-l permite. Și dacă o să aibă un BMW, promite să își ia și carnetul. Pentru că până acum, Audi-ul pe care l-a branduit cu BMW, îl conduc doar cei care îl închiriază la nunți sau alte chermeze sau dacă are el poftă să se plimbe, cheamă un vecin.

Așa că doritorii, pot să îl ajute să-și împlinească visul donând aici:

RO81BTRLRONCRT0446883601

RO31BTRLEURCRT0446883601

Titular: Gîlcă Neculai

Citește și: Strigătul de disperare al arhitecţilor din România: „Bucureştiul este captiv. Un cetăţean nemulţumit devine agresiv”

Close
Închide
  Close