MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 10:30

Cine este educatoarea din Timișoara care și-a ucis copilul de 4 ani

Distribuie

Cine e educatoarea din Timișoara care și-a ucis copilul de 4 ani. O femeie, care s-ar fi certat cu soțul său la telefon, acesta fiind la serviciu, a recurs la un gest extrem și inimaginabil pentru mulți.

Femeia și-a ucis fetița în vârstă de doar 4 ani! Oamenii legii sosiți la fața locului, chiar ea fiind cea care a sunat la 112, au dat peste o scenă șocantă. Fetița de patru ani era înecată în cadă, cu venele de la ambele mâini tăiate.

Femeia responsabilă de gestul îngrozitor se numește Oana Neț, este educatoare și are 38 de ani. Apropiații femeii spun că aceasta era în căutarea unui job, iar înainte de crimă s-ar fi certat foarte rău cu soțul său, potrivit tion.ro.

Mai mult, potrivit unor surse judiciare, cei doi s-ar fi aflat în pragul divorțului. De altfel, tocmai din dorința de a se răzbuna pe bărbat a decis să-și ucidă propriul copil.

Crima a avut loc pe strada pe strada Tibrului din Timișoara, județul Timiș, iar după ce și-a ucis fetița, mama ei a încercat să se sinucidă, înghițind erbicid.

Autoritățile au fost nevoite să spargă ușa locuinței, pentru a pătrunde în incintă, deoarece femeia o blocase.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru copil, în timp ce femeia a fost transportată la spital.

Cine e educatoarea din Timișoara care și-a ucis copilul de 4 aniFOTO – tion.ro

Din nefericire, în ultima vreme, din ce în ce mai mulți părinți din România decid să-și ucidă copiii, din motive absurde:CITEȘTE ȘI… Au fugit de poluare și au nimerit lângă gropi de gunoi. Blocurile noi de lângă Timișoara, la pachet cu mormane de deșeuri/ FOTO 

Loading...
Comentarii