Mergi direct la conținut »
Ahmed Othman este autorul dublei crime din sectorul 3 al Capitalei. Tatăl agresorului lucrează la ambasada Libiei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ahmed Othman este autorul dublei crime din sectorul 3 al Capitalei. Tatăl agresorului lucrează la ambasada Libiei

Ahmed Othman este autorul dublei crime din sectorul 3 al Capitalei. Tatăl agresorului lucrează la ambasada Libiei

Cine este autorul dublei crime din sectorul 3 al Capitalei. Tânărul, care și-a ucis iubita, în timp ce s-ar fi aflat sub influența drogurilor, are 23 de ani, iar tatăl acestuia lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la București.

Libianul Ahmed Othman este autorul dublei crime din Capitală. Tânărul, care era consumator de droguri și s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul în care ar fi comis faptele oribile. El și-a înjunghiat iubita de 24 de ani, iar apoi pisica acesteia. Apoi, tânărul a plecat din bloc, unde s-a întâlnit cu un vecin, căruia i-ar fi cerut o țigară sau bani pentru țigări.

Speriați, vecinii au sunat la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor. Potrivit sursei citate, tânărul a fost imobilizat de mai mulți vecini din bloc până la sosirea echipajelor de Poliție.

Dus la audieri, tânărul de cetățenie libiană a refuzat să facă declarații. El a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

Libianul Ahmed Othman se lăuda pe Facebook cu mașina cu numere „Corp Diplomatic”

Ahmed Othman, în vârstă de 24 de ani, este student al Universității Politehnice din București. Pe contul său de Facebook, acesta a publicat și o fotografie cu mașina „Corp Diplomatic” pe care a primit-o de la statul român. Tatăl său este un oficial în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, care ar urma să îşi încheie mandatul.


Citește și Anchetă la morgă: Două cadavre au fost încurcate și transportate în alte localități


 

Close
Închide
  Close