De Livia Lixandru,

Alături de Alina şi Ionuţ, în semifinală a intrat şi Cezar (36 de ani), care este de meserie kinetoterapeut.

Tânărul a fost unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv și, deși a rămas cu sechele, se consideră unul dintre norocoșii care au scăpat din acel infern.

„Am avut puțin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoși”, povestea bărbatul în emisiunea “Masterchef”,  de la Pro TV, când s-a prezentat pentru prima oară în fața juraților.

Atunci când a venit să participe la audiţiile Masterchef, acesta a fost susținut de logodnica sa, Catrinel, pe care a cucerit-o de la prima întâlnire cu rețetele sale pe care le prepară.

Bărbatul i-a cucerit pe toţi cei trei jurați ai emisiunii MasterChef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, cu un mușchiuleț de  căprioară cu fructe de pădure, ciuperci și cartofi cu rozmarin, potrivit Click.

Citeşte şi:

Tinerii vor dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă: ”Ar impulsiona multă lume să iasă la vot”

Elevele din Constanța, abuzate și în Italia: “A luat o rangă de metal și a început să dea cu ea.” “M-am dezbrăcat. Eram foarte rușinoasă”

Ministrul de Interne, Marcel Vela: „Raportul protestului din 10 august a fost declasificat astăzi, dar informațiile nu sunt publice”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci