MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 08:33

Cine este Doru Meseșan, „Razboinicul geto-dac” de la Exatlon, sezonul 2

Distribuie

Pe 29 august a început un nou sezon al show-ului Exatlon, la Kanal D, emisiunea care a revolutionat televiziunea in Romania. Printre „Razboincii” care au luat startul în acest sezon se numără și Doru Meseșan, antrenor personal, dar și un personaj de film – atat la propriu cât și la figurat.

Doru Mesașan, „războinicul geto-dac” de la Exatlon, sezonul 2, are 36 de ani, este din Jibou, are 1,80m si 80 kg. În prezent, el este personal trainer, preparator fizic la clubul de fotbal Rapid Jibou si merge in toata lumea alaturi de dacii din asociatia „Geto-Dacii Ansamensi', pe care o patronează alături de doi prieteni: Mihai Petris si Vlad Man. Geto-dacii lui Meseșan sunt invitati la festivaluri medievale din tara si străinătate, acolo unde recompun imagini de luptă din secolul 1 i. Hr, potrivit kanald.ro. Printre ultimele demonstrații înainte de Exatlon a fost la Untold, acolo unde „Geto-Dacii Ansamensi' a avut un stand in zona traditiilor populare.

Doru Meseșan

Războinicul de la Exatlon este și actor. El apare în două productii despre insotria dacilor: „Zalmoxis', un lung-metraj care ar trebui să aibă premiera în această toamnă (in care joaca: Dorel Visan, Florin zamfirescu, Mihai Gruia) și serialul „Getae: superstirii și razboi', un proiect care ar fi trebuit să fie gata înca de anul trecut insa de care nu s-a mai auzit nimic.

Înainte să devina „dac cu acte in regula', Doru Mesesan a facut de toate. A luat-o de jos si pentru ca parea ca nu-si gaseste un scop in viata, a plecat in 2004 in Spania, acolo unde a locuit 7 ani. A lucrat în amenajari interioare, a luptat în cusca MMA si a participat la competitiile de inot pe mare. El spune insa ca nicaieri nu se simte mai bine decat acasa, aici unde este leaganul poporului din care face parte.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

EXCLUSIV / Declarația unui fermier despre uciderea porcilor: „A fost un masacru. Sunt șocat. Am în ochi imaginea cu porcii cărora le dădea sângele pe rât”

Comentarii